Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pitonas suvalgė terjerą

Sunerimusi moteris, neradusi savo terjerų veislės šunelio, pasakojo buvusi šokiruota, kai pamatė, kad jį surijo pitonas, rašo „Sky News“.
Pitonas
Pitonai / „Scanpix“ nuotr.

Australė Patty Buntine vietos laikraščiui pasakojo, kad vieną rytą nesulaukė savo terjero, kuris paprastai atbėgdavo pusryčiauti kartu. Nesulaukusi kalytės Bindi, moteris pradėjo jos ieškoti. „Nuėjau už namo ir ten radau gyvatę. Ji negalėjo pajudėti ir atrodė, kad jos viduje yra milžiniškas kokoso riešutas. Iškart supratau, kad ji suvalgė Bindi“, – pasakojo mylimo šunelio mirties šokiruota moteris.

Jos teigimu, trejų metų Bindi buvo labai gyvybinga ir greita, todėl tikrai stebėtina, kaip pitonui pavyko ją pagauti. Pasak šeimininkės, kalytė buvo itin protinga, o pagauti ją buvo tikrai nelengva. „Nežinau, kaip ji nesuprato, kad šis padaras sėlina artyn“, – teigė moteris.

P.Buntine iškvietė roplių specialistus, kad šie išsivežtų didžiulį pitoną. Ekspertas Davidas Reedas pasakojo iki tol matęs ne vieną atvejį, kai gyvatė įkanda šuniui, buvo netgi atvejis, kai pitonas suėdė ką tik gimusius šuniukus, tačiau, kad prarytų suaugusį šunį, dar nebuvę.

Terjeras svėrė beveik 6 kilogramus, o pitonas – apie 10 kilogramų, todėl, pasak eksperto, galima teigti, kad vieniems pusryčiams pitonas pasirinko 60 procentų savo svorio patiekalą. „Tai lyg 100 kilogramų sveriantis vyras suvalgytų 60 kilogramų kepsnio gabalą vienu prisėdimu“, – teigė D.Reedas.

Pasak jo, pitonas dar ir po savaitės tebevirškino savo auką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius