Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prezidentiniuose apartamentuose miegojusiam benamiui viešbutis pateikė 15 tūkst. dolerių sąskaitą

Vieno iš prabangiausių JAV miesto Pitsburgo viešbučių prezidentiniuose apartamentuose aptiktam benamiui buvo pateikta milžiniška sąskaita.
Benamis
Benamis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo newsru.com, 48 metų Jeffrey Lennoną Watsoną rado viešbučio svečiai, vyras palaimingai miegojo ant sofos. Viešbučio klientai kreipėsi į administratorių, šis iškvietė policiją. Pareigūnai pažadino benamį.

„Į mūsų viešbučio prezidentinį liuksą gali patekti visi svečiai, juose rengiami priėmimai ir vakarėliai. Tą dieną apartamentai nebuvo užrakinti, nes buvo ruošiami renginiui“, – žurnalistams sakė viešbučio atstovas Ericas DeStefano.

Jis pridūrė, kad benamis iškart buvo išvestas iš viešbučio. Vyriškis pareigūnams pasakojo Pitsburge gyvenantis mėnesį, o miegantis ten, kur papuola.

Newsru.com pabrėžė, kad vyras miegui išsirinko vieną prašmatniausių miesto vietų, viešbutyje „Omni William Penn“ anksčiau apsistodavo įžymybės, taip pat – buvęs JAV prezidentas Johnas F. Kennedy.

Policijos atstovai pareiškė neįsivaizduojantys, kaip benamis prasmuko į apartamentus. Tačiau jam pateikti kaltinimai ir viešbučio sąskaita – 15 tūkst. dolerių. Kadangi vyras prisipažino neturintis tiek pinigų, viešbutis juos ketina išieškoti per teismą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius