Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rekordinis aktyvumas „Draugystė veža“ balsavime – beveik 100 tūkstančių balsų!

Šiąnakt, lygiai vidurnaktį baigėsi laikas skirtas išrinkti 5 draugų poroms, kurios keliaus į didžiąją Euroviziją, Portugalijoje. Laimėtojų poros bus paskelbtos jau visai netrukus – lietuviškosios Eurovizijos konkurso finalo metu, Kauno „Žalgirio“ arenoje. Organizatoriai džiaugiasi tokiu žiūrovų aktyvumu balsuojant. Iš viso, už 21 draugystės istoriją surinktą net 91791 balsų!
Draugystė veža
Draugystė veža

Pasak www.lrt.lt portalo atstovų, tai yra rekordinis balsavusiųjų skaičius šiame portale! Projekto sumanytoja Žydrė Gedrimaitė didžiuojasi, kad žinia apie projektą pasklido taip plačiai: “Laimėjome šioje akcijoje visi: ir dalyviai, ir organizatoriai, ir ištikimi bei naujai prisijungę partneriai, kuriuos mes tiesiog vadiname draugais. Esu visiškai tikra, ką parodo ir balsavusiųjų skaičius, tikinčių, kad draugystė tikrai veža vis daugėja. O tai ir yra didžiausias laimėjimas ir mūsų visų dovana Lietuvai, kuri šiandien švenčia.”

Tai pirmas toks aukštas žiūrovų aktyvumo rezultatas ir nors projektas „Draugystė veža“ vyksta jau trečius metus, bet šiemet jis buvo kupinas pirmų kartų. „Baltijos ugdymo centro“ sumanyta akcija vis keičiasi, pasipildo ir naujais projekto partneriais, ir intriguojančiais sumanymais. Drauge su Neįgaliųjų reikalų departamentu prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos trečiosios akcijos organizatoriai dalyviams šiemet pateikė staigmeną. Pirmą kartą, visoms draugų poroms padovanota po smagų, ilgai atmintyje išliksiantį nuotykį, šūsnį nepamirštamų emocijų. Šiemet projekto dalyvių porų laukė įdomios išvykos po skirtingus šalies miestus, siūlomos įvairios pramogos.

Septynias atrankos savaites netrūko nuotykių, patirčių, naujai užsimezgusių draugysčių, įveiktų iššūkių ir naujų svajonių. Draugų poros aplankė Birštoną, Druskininkus, Pakruojį bei Šiaulius, Palangą, Anykščius, Molėtų apylinkes bei Neringos miestą. Kiekviename mieste ir miestelyje netrūko šiltai priimančių, pasakojančių, siūlančių prisidėti bei padėti. Projekte kūrėsi naujos ir stiprėjo jau esamos draugystės, buvo gausu pirmų kartų – pirma išvyka be mamos, pirmą kartą keptas ir iš karto ragautas šakotis, pirmą kartą įkopta į vieną aukščiausių bokštų šalyje, pirmas nardymas ir slidinėjimas, kėlimasis keltu, bučinys su delfinu, vaikščiojimas užšalusiomis mariomis, stintų žvejyba, reabilitacinės procedūros, leidimasis bobslėjaus trasa, angelų ir saldainių gamyba, fotografijų ryškinimas ir daugybė kitų.

„Draugystė veža“ dalyviai liudija, kad grožėtis keliaujant po Lietuvą yra kuo visais metų laikais. Ramybe alsuojantis lajų takas, tradicinė ir autentiška Mindūnų žuvienė, virtualios realybės istorijos, fotografijos laboratorija, stulbinančios šalčio kamera, kvepalų gamybos studija – kiekvienas mūsų šalies lopinėlis turi ko pasiūlyti ir žiemą ir vasarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius