-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksas lėktuve porai kainavo darbą oro bendrovėje

Honkongo oro bendrovė „Cathay Pacific“ paskelbė, kad du jos darbuotojai, užfiksuoti nuotraukose numanomo oralinio sekso lėktuve metu, nebedirba šioje kompanijoje.
„Cathay Pacific“ lėktuvas
„Cathay Pacific“ lėktuvas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Bendrovė praėjusią savaitę pradėjo tyrimą dėl internete ir spaudoje pasirodžiusių nuotraukų, kuriose matyti moteris raudonais, „Cathay“ stiuardesės uniformą primenančiais drabužiais, lėktuve atliekanti oralinį aktą vyrui, esą – savo vaikinui.

„Galiu patvirtinti, kad du mūsų įgulos nariai, matomi kompromituojamose situacijose nuotraukose, kurias neseniai paskelbė kinų kalba leidžiami dienraščiai, daugiau nebėra kompanijos darbuotojai“, – vėlai penktadienį paskelbtame pareiškime sako „Cathay“ vykdomasis direktorius Johnas Slosaras.

„Žinau, kad daugelį žmonių sutrikdė žala, kurią šis incidentas padarė mūsų pilotų kabinų ir lėktuvų salonų įgulų reputacijai“, – sakoma pareiškime.

Neaišku, ar ta pora buvo atleista, ar išėjo iš darbo savo noru, nes bendrovė nurodė, jog detalių neskelbs.

Bendrovė taip pat atsisakė nurodyti, ar minimas incidentas įvyko lėktuvo piloto kabinoje, tačiau pažymėjo, jog tyrimo metu nebuvo rasta jokių įrodymų, kad tas lytinis aktas vyko kokio nors skrydžio metu.

„Cathay“ nurodė, kad tyrimo išvados bus pateiktos Honkongo aviacijos administracijai.

„Bet koks elgesys, kuriuo neatsakingai teršiama mūsų kompanijos ar mūsų komandos narių reputacija, man atrodo visiškai nepriimtinas“, – pridūrė J.Slosaras.

Iš pradžių minimos nuotraukos pasirodė viename pilotams skirtame interneto forume, o vėliau patraukė vietos žiniasklaidos dėmesį.

Buvo pranešta, kad nuotraukose matomas vyras yra pilotas, tačiau jis jose nevilki „Cathay“ piloto uniformos. Taip pat pranešta, jog tas vyras, kurio pavardė neskelbiama, vienam vietos laikraščiui sakė, kad tos nuotraukos buvo pavogtos iš jo asmeninio kompiuterio.

„Cathay Pacific“ visame pasaulyje turi 13 tūkst. darbuotojų, tarp jų – daugiau kaip 8 tūkst. lėktuvų įgulų narių ir 4 tūkst. oro uostuose dirbančių žmonių, skelbiama bendrovės interneto svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius