Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šventoji žemė pirmąkart per ketverius metus pasidengė sniegu

Jeruzalė ir didelė dalis Izraelio bei palestiniečių teritorijų penktadienį buvo nuklotos sniegu pirmąkart per pastaruosius ketverius metus, į šį regioną įsiveržus šaltoms oro masėms.
Sniegas Jeruzalėje
Sniegas Jeruzalėje / AP/„Scanpix“ nuotr.

Plona sniego danga užklojo Al Aksos mečetės kompleksą ir gatveles Jeruzalės senamiestyje, o apie gausesnį snygį pranešama iš Galilėjos regiono Izraelio šiaurėje bei Hebrono apylinkių Vakarų Krante, kur kai kurie keliai buvo neišvažiuojami.

Izraelio visuomeninis radijas pranešė, kad regionuose, kur sniego iškrito daugiausiai, buvo uždarytos mokyklos. Visoje šalyje buvo atšaukti kai kurie tarpmiestiniai autobusų reisai.

Hermono kalno viršūnėje okupuotose Golano aukštumose, kur snigo nuo trečiadienio, sniego dangos storis viršijo tris metrus.

Šventojoje žemėje pastebimai pasnigo pirmąkart nuo 2008 metų žiemos, kai sniegas buvo smarkiai sutrikdęs gyvenimą šiame regione.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius