Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

„Teleloto“ vasaros turo įspūdžiai: žmonės klausia, kaip laimėti Aukso puodą

Loterija „Teleloto“ vasarą paskyrė ne tik žaidimams ir prizams, bet ir specialiam turui, kurio metu laidos vedėjai įveikė net 1500 km. Birštono, Nidos, Kėdainių, Druskininkų ir Anykščių gyventojai turėjo progą ne tik pabendrauti su žmonėmis, kuriuos paprastai matome tik per televizorių, bet ir gauti vasariškų dovanų.
teleloto-vasaros-turas-druskininkai
teleloto-vasaros-turas-druskininkai

„Teleloto“ vedėjų porai – Indrei Stonkuvienei ir Gintui Vaičikauskui –turo metu teko pabuvoti trijuose miestuose: Nidoje, Druskininkuose ir Kėdainiuose. Nors visi šie miestai labai skirtingi, vienas dalykas, anot laidos vedėjų, buvo bendras: smalsūs ir gerai nusiteikę žmonės.

Loterijos atstovų apsilankymas ne tik labai sudomino, bet ir nustebino miestų gyventojus ir svečius. „Ypač visi stebėjosi tuo, kad imam ir dovanojam dovanas, o mainais nieko nereikia daryti, neprašom atlikinėti kokių nors užduočių“, – prisiminė „Teleloto“ vedėja.

G.Vaičikauskas pastebėjo, kad šiais laikais žmonėms yra išdrąsėję ir pabendrauti su TV vedėjais nebėra taip nedrąsu. „Dabar per televiziją rodomi žmonės nebėra laikomi kažkokiais dievais – tiek turo, tiek ir kitu metu visai nebijoma prieiti, pasikalbėti. Tik dauguma tikisi, kad mes su Indre žinom, kaip laimėti Aukso puodą. Deja, to mes nežinome, kaip nežinom ir kokie skaičiai kris kitą sekmadienį“, – juokėsi pašnekovas.

VIDEO: Teleloto vasaros turas: Anykščiai

Geros nuotaikos nesugadino net audra

Oro sąlygų nepasirinksi, o per daugelį kilometrų, kuriuos teko įveikti, jų pasitaikė įvairių.

„Nidoj buvo puikus oras, tačiau Druskininkuose pasitiko liūtis. Mes su Indre juokėmės, nes mums visada taip nutinka – tiek per mano, tiek per jos atostogas nuolat lyja. Todėl, kai susėdom dviese į vieną automobilį, kilo tikra audra, – juokėsi G. Vaičikauskas. Tačiau druskininkiečiai vis tiek buvo puikiai nusiteikę, tad viskas buvo gerai“.

Pasak vedėjų, žmonių nusiteikimas buvo puikus viso turo metu. I.Stonkuvienė prisiminė, kaip turo metu filmuojant „Teleloto“ laidai skirtą epizodą, vienoje iš Kėdainių gatvelių trumpam sustojo eismas, tačiau vairuotojams tai jokio pykčio nesukėlė. Atvirkščiai – visiems buvo labai smalsu pažiūrėti, o vėliau – prieiti pasidaryti asmenukių su vedėjais.

Džiaugtis su laimėjusiais – visiškai natūralu

Džiaugtis su laimėjusiais ir užjausti, kai sėkmė neaplanko – žaidimo vedėjams yra visiškai natūralu. Abu vedėjai puikiai prisimena momentą, kai prieš porą mėnesių buvo laimėti du Aukso puodai iš eilės – reiškinys, kuris pasitaiko gana retai.

VIDEO: Teleloto vasaros turas: Kėdainiai

„Važinėdama po renginius pastebiu, kad lietuviai noriai dovanoja galimybę laimėti loterijoje. Pavyzdžiui, dabar vietoj gėlių jaunieji dažnai gauna puokštę „Teleloto“ bilietų. Tada jauti savotišką atsakomybę – juk per žaidimą matome, kaip žmonės laimi. O džiaugiesi tuo visiškai nuoširdžiai“, – pasakojo I.Stonkuvienė.

Kartu laidos vedėja pabrėžė, kad laimi tie, kurie dalyvauja: „Visų pirma, tiems, kurie sako, kad nieko nelaimi ir jiems nesiseka, siūlyčiau įsigyti bilietą ir pabandyti žaisti“. Jai antrino ir kolega, kuriam loterijos laimėtojų pasitaiko sutikti nuolat: „Vargu, ar apskritai rastum žmogų Lietuvoje, kuris nėra žaidęs „Teleloto“ ar nežinotų, kas tai yra. O jei žaidi, bent jau kampus turbūt yra tekę užbraukti“.

„Teleloto“ pradeda trečią – paskutinį – svajonių vasaros mėnesį, per kurį bus laimėta net 10 visureigių „Peugeot 3008”, kitų automobilių ir daug vasarai bei laisvalaikiui skirtų prizų. O rudens pradžioje paaiškės ir iki smulkmenų įrengto buto sostinėje laimėtojas. Daugiau informacijos rasite loterijos „Perlas“ interneto puslapyje.

VIDEO: Teleloto vasaros turas: Druskininkai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius