Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

VAROM! komanda 2017 metus kvietė pasitikti blaiviai

VAROM! entuziastų komanda jau penktus metus organizuojantys blaivias pramogas – vakarėlius, vasaros festivalį, renginius, Vilniuje pasitiko naujuosius metus energingai, be svaigalų ir mato tokių renginių poreikį.
VAROM! komanda 2017 metus kvietė pasitikti blaiviai
VAROM! komanda 2017 metus kvietė pasitikti blaiviai / M Photography nuotr.

Vilnius naujuosius pasitiko spalvingai. „Amerikietiškų išleistuvių“ tema „VAROM!” renginyje šėlo net keli šimtai dalyvių.

Į Vilnių švęsti naujuosius be nusistovėjusių stereotipų atvyko dalyviai net ir iš Kėdainių, Pasvalio, Klaipėdos. Naujieji pasitikti Amerikietiškų išleistuvių programos dvasia: vakaro karaliaus ir karalienės rinkimais, tradicinio vaisų punšo ragavimu, „Party Bingo“ ir kitais žaidimais.

Prieš pat naujuosius vyko Edgaro Lubio gyvo garso koncertas, kuriame atlikėjas grojo naujas ir ankstesnės kūrybos dainas. Prasmingų palinkėjimų 2017-aisiais dalyviai išgirdo iš simbolinės, vakaro vedėjo, įsikūnijusio į mokyklos direktorių, kalbos.

„Džiaugiamės, kad mūsų receptas veikia – ne brukti blaivybę, o rodyti, kad linksmintis, leisti laiką galima spalvingai, būnant savimi ir be stereotipų. Pakalbinau keletą vakaro dalyvių ir džiaugiausi, kad susirinko svaigiųjų gėrimų visai nevartojančių bei vartojančių, pavyzdžiui, tik kartais. Juk visiems reikia kartais išbandyti ir kitokį šventimą“, – renginio įkarštyje teigė vienas iš VAROM! komandos narių Aurimas Šernas.

„Kelis metus dirbantys blaivių renginių organizavimo srityje matome, kad visoje Lietuvoje yra poreikis tokio tipo renginių ir matome nišą bei ketiname plėstis bei kviesti į vis didesnio masto renginius, vakarėlius“. Vienas jų, artėjantis VAROM! vasaros festivalis, apie kurį dar tikrai išgirsite, – tik pasibaigus renginiui sakė VŠĮ „Blaivios pramogos“ direktorius Simonas Dailidė.

Pasak Simono Dailidės, VAROM! palaiko ryšį su bendraminčiais iš kitų Europos šalių, todėl prasitarė, kad ketina plėstis. „Galiu atskleisti nedidelę paslaptį, vos pasibaigus naujųjų renginiui, jau sėsime prie vasaros „VAROM! summer fest‘17“ festivalio organizavimo, kuris planuojame pirmą kartą bus tarptautinis“ , – prasitarė jis.

Atsiranda vis daugiau blaivaus laisvalaikio šalininkų. Prie madingu tapusio judėjimo prisideda ir pramogų pasaulio atstovai. Praėjusiais metais prie entuziastingai VAROM! judėjimą palaikančių prisijungė atlikėjai Vidas Bareikis, Ieva Zasimauskaitė, Edgaras Lubys ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius