-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienišė mergina į savo išleistuvių vakarą pasikvietė skaičiuotuvą

Abiturientams išleistuvių vakaras – vienas iš svarbiausių įvykių jų gyvenime. Amerikoje įprasta, kad bebaigiantis vidurinę mokyklą į iškilmių ceremoniją pasikviečia savo partnerį ar partnerę. Tačiau būna ir taip, kad kai kurie moksleiviai neturi poros. Būtent taip nutiko ir abiturientei Reginai Reynolds. Neatsirado nei vieno norinčio eiti su ją į išleistuvių vakarą. Ko gero ,kita mergina, atsidūrusi tokioje padėtyje, būtų likusi namie ir praverkusi visą vakarą. Tačiau tik ne Regina, ji sugalvojo originaliau, – rašo odditycentral.com. 
Vienišė mergina su skaičiuotuvu
Vienišė mergina su skaičiuotuvu / „Facebook“ nuotr.

„Niekas nepasisiūlė palydėti mane į išleistuvių iškilmes, todėl nusprendžiau pasikviesti į renginį savo skaičiuotuvą“, – parašė Reynolds savo puslapyje, socialiniame tinkle „Facebook“. 

Mergina iš anksto nusipirko puošnią suknelę, ji taip pat nusprendė papuošti ir savo elektroninį draugą. Abiturientė susirado audinių atraižų ir pasiuvo jam kostiumą, baltus marškinius ir raudonos spalvos peteliškę. Prie eidama į diplomų teikimo ceremoniją, amerikietė pamatavo visus drabužėlius savo „partneriui“ ir  liko patenkinta rezultatu.

Iškilmių dieną mergina apsivilko ištaigingą vakarinę suknelę, pasidarė šukuoseną ir ryžtingai nuvyko į mokyklą,  nepamiršusi įsidėti į rankinę ir savo „gerbėjo“. 

Kai Regina pasirodė salėje žavingai šypsodamasi su savo išpuoštu skaičiuotuvu rankose, atkreipė ne tik visų moksleivių, bet ir mokytojų dėmesį. 

Tačiau net ir  aplinkinių skersomis varstomi žvilgsniai nė kiek nesutrikdė merginos. Anot Reginos, ji labai linksmai praleido laiką: pasakojo apie savo gerbėją draugams ir šoko su juo lėtą šokį. 

Abiturientė, koketuojanti su savo skaičiuotuvu, sudomino net mokyklos direktorių, kuris nepraleido progos iš arčiau susipažinti su keista porele. 

„Štai tokia trumpa istorija:  mergina atėjo į išleistuvių vakarą viena. Aš priėjau prie jos ir paklausiau, o kur jos pora. Ji nusišypsojo ir išėmė iš rankinės skaičuotuvą, aprengtą  kostiumu. Tai buvo labai įdomu, tik moksleiviai ir gali taip sugalvoti“, – cituoja direktoriaus žodžius portalas „Oddity Central“. 

Šios kūrybiškos merginos istoriją greitai išplito ir socialiniuose tinkluose „Twitter“ ir „Facebook“, kurių vartotojai tiesiog užvertė ją komentarais. Nors ir netrūko prie merginos nuotraukos ir įžeidžiamų žodžių, bet dauguma žmonių pavadino jos sumanymą originalia ir įkvepiančia idėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius