-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Walmark“ „Ėjimo varžybos“: tapkite masiškiausia einančia šeima

Balandžio 21 d. vyksiančiose nemokamose masinėse „Walmark“ „Ėjimo varžybose“ visų dalyvių lauks „Rimi“ remiama „Rinkis sveikiau“ 5000 žingsnių šeimos zona. Joje bus pasirūpinta kiekvienu šeimos nariu.
Ėjimo varžybos
Ėjimo varžybos / Organizatorių nuotr.

„Kiekvieną kartą organizuojant renginį pati geriausia dalis yra apdovanojimai. Masiškiausios šeimos prizas yra mūsų renginio pasididžiavimas. Kai įteikiame apdovanojimą, labai smagu matyti visą didelę giminę, besididžiuojančią, kad jie yra komanda“, – sako sveikatingumo motyvatorė Vlada Musvydaitė.

Walmark „Ėjimo varžybų“ organizatorė pasakoja, kad prieš metus Jūrmaloje dalyvavo šeima net su devyniais vaikais, ir tuo metu laukėsi dar vieno. „Tiesa, Lietuvoje esame apdovanoję dvidešimt šeimos narių, kurie specialiai nusprendė padaryti giminės susitikimą ir eiti kartu“, – teigia V.Musvydaitė.

Projekto partnerio nuotr./Vlada Musvydaitė
Projekto partnerio nuotr./Vlada Musvydaitė

„Rimi“ remiamoje „Rinkis sveikiau“ 5000 žingsnių šeimos zonoje bus įvairios sporto pramogos, kurias ves profesionalūs sportininkai ir treneriai. Ištroškę šioje vietoje atsigaivins, o išalkę – ras gardžių užkandžių. Taip pat visi norintys galės išmėginti savo jėgas žaisdami diskgolfą ir krepšinį.

Tarptautinės diskgolfo žaidėjų asociacijos koordinatorius Lietuvoje Darius Gricius džiaugiasi, kad šiais metais ir vėl turi galimybę prisijungti prie renginio. Šiais metais visi dalyviai galės išmėginti šį sportą „Rimi“ remiamoje „Rinkis sveikiau“ 5000 žingsnių šeimos zonoje. D.Gricius pasakoja, kad diskgolfas yra kiek panašus į tradicinį golfą, tik žaidėjai žaidžia ne kamuoliukais, o meta diskus į specialius krepšius. Įdomus faktas, kad organizuojami ne vien mėgėjų, tačiau ir profesionalų diskgolfo turnyrai. O „Walmark“ „Ėjimo varžybų“ metu diskgolfą galės išmėginti visi norintys.

„Svarbių savo gyvenimo žingsnių skaičiuoti nebūtina. Svarbiausia juos žengti. Kviečiame pradėti žingsniuoti jau dabar ir rinktis aktyvesnį laisvalaikį“, – kviečia „Rinkis sveikiau“ 5000 žingsnių šeimos zonos organizatoriai. Jie skatina visus kasdien padaryti bent po žingsnelį sveikesnio pasirinkimo link.

Visi užsiregistravę į renginį, dalyvio numerius ir paketus galės atsiimti balandžio 19 d. Kaune Juozapavičiaus pr. 11 („Rimi Juozapavičiaus“) ir balandžio 20 d. Vilniuje Linkmenų g. 22 („Rimi Žalgirio“). Žmonės, atėję į šias vietas dalyvio numerių ir paketų atsiėmimo dienomis bus pavaišinti vaisiais ir galės pasinaudoti specialia nuolaida parduotuvėje. Dalyvio paketą bei numerį bus galima atsiimti ir renginio dieną renginio vietoje.

„Varžybų trasa bus Verkių regioniniame parke Vilniuje. Po renginio, visi norintys, galės prisijungti prie virtualios trasos mobilioje programėlėje ir ją pakartoti patogiu metu. Šiandien programėlėje yra sukurtos 8 virtualios trasos, tačiau rengėjai žada, kad jų tik daugės“, – teigia „Walmark“ „Ėjimo varžybų“ organizatorė V.Musvydaitė.

Nemokama registracija – čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius