Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ženevos aukcione – „nepriekaištingas“ širdies formos briliantas

Šį mėnesį „Christie's“ aukcione Ženevoje bus parduodamas didžiausias kada nors aukcionams pateiktas „nepriekaištingas“ širdies formos briliantas, už kurį tikimasi gauti iki 20 mln. dolerių (18,3 mln. eurų).
Širdies formos briliantas
Ženevos aukcione – „nepriekaištingas“ širdies formos briliantas / CHRISTIE S AUCTION HOUSE
Temos: 2 Ženeva Aukcionas

92 karatų pakabutis ant perlų vėrinio bus pagrindinis brangakmenis „Christie's“ pavasario aukcione, gegužės 17 dieną vyksiančiame prabangiame viešbutyje „Four Seasons des Bergues“ ant Ženevos ežero kranto.

Nors „Christie's“ šį papuošalą vadina itin vertingu, jo kaina tikriausiai neprilygs įspūdingoms sumoms, kurios pastaraisiais metais buvo paklotos už mažesnius spalvotus deimantus.

Praėjusį mėnesį Honkonge 59,6 karato „Pink Star“ buvo parduotas už rekordinę 71,2 mln. dolerių (65,1 mln. eurų) sumą, kuri akcentavo retų rausvų ir melsvų deimantų rinkos klestėjimą.

Aukciono dalyviai taip pat turės progą varžytis dėl rubinų bei deimantų auskarų ir apyrankės, kuriuos 1957 metais velionei Holivudo žvaigždei Elizabeth Taylor padovanojo jos tuometinis vyras, režisierius ir prodiuseris Mike'as Toddas.

„Christie's“ nurodo, kad už visą rinkinį būtų galima gauti iki 500 tūkst. dolerių.

Iš viso aukcionui bus pasiūlyta 250 daiktų. Jame tikriausiai dalyvaus pirkėjai iš viso pasaulio, ypač Azijos, kur nukeliauja vis daugiau vertingiausių pasaulio brangakmenių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius