Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tai bent žuvelė: laimėjęs kovą prieš šamą, kaunietis ištraukė 101-ąją gyvenimo žuvį

Pirmadienio vakarą laisvalaikį Nemuno pakrantėse leidę ir dviračių taku besivažinėję kauniečiai tapo išskirtinio reginio dalimi. Netoli Lampėdžių iš upės buvo ištrauktas didžiulis šamas.

„Važiavome dviračiu taku ir pamatėme, kad būriuojasi žmonės. Pagalvojome, kad žmogus skęsta. Sustojome. Išvydome žveją su persilenkusia meškere. Pasidarė įdomu“, – istoriją ėmė pasakoti įvykius stebėjęs ir vaizdo įrašu pasidalijęs Eimantas.

Įnirtinga žilagalvio žvejo ir šamo kova, anot jo, vyko daugiau nei valandą. Ją stebėjo dešimtys susirinkusių smalsuolių. Visi laukė mūšio pabaigos, o tiksliau – kuris pirmas pavargs: tas, vandenyje, ar tas, kuris ant kranto. Kai kurie, mažiau kantresni, pasitraukė. Juos pakeitė kiti.

Galiausiai kova buvo baigta. Didžiulis šamas pralaimėjo. Nuo dviračių tako į pakalnę pasipylė praeiviai, – visi norėjo pasveikinti vyrą su didžiu laimikiu.

Vienas jų stojo į pagalbą ir padėjo iškelti žuvį į viršų. Nuaidėjo plojimai. Daugybę žmonių įvykį fiksavo mobiliaisiais telefonais.

Vienas jų žvejo paklausė, ar tai jo gyvenimo žuvis.

„Atsakė, jog 101-oji. Matyti, kad rimtas žvejys. Matyt, vietinis, iš Lampėdžių“, – patikino Eimantas.

Dažniausiai žvejams rūpi, kur buvo pagautas laimikis. Taigi... Lampėdžiai –Kauno miesto dalis dešiniajame Nemuno krante, į vakarus nuo Vilijampolės, pačiuose Kauno miesto vakaruose. Šamas pasidavė netoli Lampėdžių tilto.

„Šiuo atveju galima pasidžiaugti dėl dviejų dalykų. Nemune tikrai yra žuvų. Antra – dviračio tako palei Nemuną kauniškiams tikrai reikėjo. Pažiūrėkit, kiek žmonių juo važinėjasi net ir pirmadienio vakarą“, – pasidžiaugė Eimantas.

VIDEO: Kaunietis sugavo didžiulį šamą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius