-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytaras Radzevičius sukvietė bičiulius į maisto gaminimo dirbtuves

Susidomėjimas geru maistu, restoranų kultūra ir naujomis technologijomis virtuvėje Lietuvoje sparčiai tebeauga. Ne veltui ir kovo 22-osios vakarą specialiame maistui skirtame renginyje su žurnalistu, keliautoju, kulinarinių knygų autoriumi Vytaru Radzevičiumi priešakyje šurmuliavo visas būrys svečių.
Maisto gaminimo dirbtuvės
Maisto gaminimo dirbtuvės / Redos Mickevičiūtės nuotr.

Į sostinėje įsikūrusią kulinarijos studiją „Čiop Čiop“ susirinko spalvinga V.Radzevičiaus bičiulių ir šiaip maistui neabejingų žmonių kompanija. Tarp jų buvo galima išvysti ir žinomų veidų – 2018 metų „X faktoriaus“ nugalėtojus Šarūną ir Dovydą, Kotryną Starkienę, kuri visai neseniai išleido autorinę kulinarinę knygą, dizainerę Indrają Marcinkevičienę, fotografę Redą Mickevičiūtę ir kitus.

Redos Mickevičiūtės nuotr. /Maisto gaminimo dirbtuvės
Redos Mickevičiūtės nuotr. /Maisto gaminimo dirbtuvės

„Džiaugiuosi, kad susirinko tokia gausi palaikančiųjų komanda. Juk tai pirmas kartas, kai drauge ruošime bičiulių vakarienę NEFF virtuvėje, konkuruosime grupėse ir gerai leisime laiką. Nuo žmonijos atsiradimo pradžios bendravimas gaminant maistą žadina geriausias emocijas. Todėl malonūs netikėtumai ir gera porcija entuziazmo šiandien garantuoti!“ – susirinkusiems sakė V.Radzevičius. Jam vakarienės metu buvo įteikti NEFF virtuvės ambasadoriaus Lietuvoje šefo marškiniai.

Redos Mickevičiūtės nuotr. /Maisto gaminimo dirbtuvės
Redos Mickevičiūtės nuotr. /Maisto gaminimo dirbtuvės

Į Vilnių, specialiai į šį renginį atvyko ir žinomas šefas iš Norvegijos Øyvindas Mebostadas, o jo kurti patiekalai papuošė virtuvės entuziastų vakarienės ilgąjį stalą. Svečiai kartu gamino, o paskui ragavo žuvies, mėsos patiekalų, o vakarienę vainikavo neįprastas liepsnojantis desertas su vakuume marinuotomis braškėmis.

Redos Mickevičiūtės nuotr. /Maisto gaminimo dirbtuvės
Redos Mickevičiūtės nuotr. /Maisto gaminimo dirbtuvės

„Šiandien čia susirinko žmonės, kurie kokybiškai dirba, kokybiškai ilsisi, žino, ko nori, ir siekia tikslų. Šiuolaikiniame gyvenime esame apsupti naujausių technologijų, bet šio prekės ženklo virtuvė vis tiek sugeba stebinti – joje viskas pritaikyta žmogui. Joje pabunda paprastas malonumas gaminti“, – sakė nemažai laiko virtuvėje praleidžiantis V.Radzevičius, nuolatinis 15min rubrikos Maistas autorius.

Ketvirtadienio vakarą vyko pirmosios tokio pobūdžio maisto gaminimo dirbtuvės, žadama, jog mėgėjams ir virtuvės entuziastams „Čiop Čiop“ kulinarinėje studijoje jos bus rengiamos visus metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius