-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vakarienė su vaizdinga panorama: 12 vietų Lietuvoje, kurios gali tuo nustebinti

Maistas – ne vienintelis kriterijus renkantis restoraną. Juk susiruošę valgyt ne namuose, dažnai tikimės ir naujų įspūdžių, pramogos. Todėl ir iš restoranų reikalaujame kur kas daugiau: gero aptarnavimo, jaukios aplinkos, patinkančios muzikos. Kartais lemiamu kriterijumi gali tapti visai ne maistas, o vaizdinga panorama, kuri atsiveria iš restorano – kvapą gniaužiantys vaizdai gali tapti svarbiu vakarienės prieskoniu.
Restoranas „Skybar“
Restoranas „Skybar“ / Meniu.lt archyvo nuotr.
Temos: 2 Maistas Restoranas

Visai nebūtina vykti į užsienį, kad galėtumėte pasimėgauti gražiu vaizdu, rašoma Meniu.lt pranešime žiniasklaidai. Lietuvoje turime ne vieną panoraminį restoraną ir nors mūsų šalis negali pasigirti įspūdingais kalnais ar žydrais paplūdimiais, nustebsite, kokių gražių panoramų turime!

„Paukščių takas“ (Vilnius) – televizijos bokšte įrengtas restoranas suteikia galimybę pavakarieniauti neabejotinai aukščiausioje vietoje Vilniuje – 165 m aukštyje. Restoranas ypatingas tuo, kad jo grindys beveik nejuntamai sukasi ratu. Per 55 min., sėdėdami prie staliuko, jūs apsisuksite 360 laipsnių ir taip pamatysite visą miesto panoramą, kuri, beje, iš šio restorano matosi net 50 km spinduliu!

„Skybar“ (Vilnius) – viršutiniame viešbučio aukšte įsikūręs panoraminis baras, iš kurio matysite ne tik televizijos bokštą, Gedimino pilį, Katedrą, bet ir visas Vilnius čia kaip ant delno. Kiekvieną sekmadienį „Skybar“ kviečia vėlyviesiems pusryčiams, o savaitgalio vakarais bare groja didžėjai, todėl galima linksmintis stebint naktinį Vilnių iš aukštai.

Meniu.lt archyvo nuotr. /Restoranas „Skybar“
Meniu.lt archyvo nuotr. /Restoranas „Skybar“

„Horizontas“ (Vilnius) – netoli centro įsikūrusio viešbučio viršutiniame (16-tame) aukšte esantis restoranas taip pat nenuvils atsiveriančia miesto panorama. Restoranas dirba tik vakarais, kuomet visas miestas skendi romantiškose šviesose.

„Dinner in the sky“ (Vilnius) – tai nėra tradicinė terasa, tačiau ji patiks norintiems vakarieniauti įspūdingos panoramos apsuptyje. „Dinner in the sky“ yra aplink pasaulį keliaujanti vakarienės danguje patirtis, labiau primenanti karuselę. Tokia vakarienė šiemet Vilniuje buvo organizuojama jau 8 kartą. Jei nenorite laukti kitų metų, galite šią patirtį susirasti kituose pasaulio miestuose.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Žilvinas Grigaitis „Dinner in the sky“
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Žilvinas Grigaitis „Dinner in the sky“

„Grill Terace“ (Vilnius) – ant vieno iš netoli miesto centro esančio prekybos centro stogo įsikūrusi erdvi terasa, kurioje atsiveria platus Vilniaus centro bei Neries vingių vaizdas. Čia susilieja senamiesčio bokštų architektūra bei modernūs dangoraižiai.

„Sala“ (Kaunas) – šalia Nemuno kranto, „Žalgirio“ arenoje, įsikūręs restoranas, kuriame pamiršite, kad esate miesto centre. Šioje terasoje nesigirdi miesto šurmulio, o dar didesnę ramybę spinduliuoja šalia tekanti upė.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Restoranas „Sala“
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Restoranas „Sala“

„Daugirdas Sky Terasa“ (Kaunas) – senamiesčio širdyje įsikūręs panoraminis restoranas, nuo kurio atsiveria net septynių bažnyčių stogai, seniausias Kaune mūrinis Perkūno namas, Nemuno upė, o nukritus lapams atsiveria vaizdas į autentišką Aleksoto funikulierių.

„Panoraminis baras Magnus hotel“ (Kaunas) – daugelio dar neatrasta ir neišreklamuota vieta. Tai miesto centre, ant viešbučio stogo įsikūręs restoranas, kur gali apsilankyti ne tik viešbučio svečiai. Gėrėtis gražiu vaizdu šiame restorane galima ištisus metus, nes dalis terasos yra įstiklinta.

„Saulės terasa“ (Birštonas) – tai ant „Eglės“ sanatorijos stogo įsikūręs restoranas, kuriame gali apsilankyti ne tik sanatorijoje apsistoję poilsiautojai, bet ir vietiniai bei miesto svečiai. Iš terasos atsiveria įspūdingas vaizdas į Birštono miesto parką ir šalia tekantį Nemuną.

„SKY21 Terrace“ (Klaipėda) – 21-ame aukšte ant viešbučio stogo įsikūrusi terasa kiekvieną vasarą lankytojus kviečia dalyvauti dangiškuose vakarėliuose. Nemėgstantiems audringų vakarėlių, darbo dienomis organizuojami ramesnės muzikos vakarai, kino seansai ir pan. Terasoje galima apsilankyti tiesiog dienos metu, įsipatoginti hamake ir gėrėtis uostamiesčio panorama iš 70 metrų aukščio.

Meniu.lt archyvo nuotr. /Restoranas „Sky21“
Meniu.lt archyvo nuotr. /Restoranas „Sky21“

„Vivalavita“ (Klaipėda) – aukščiausiai esantis restoranas uostamiestyje, įsikūręs pačioje Klaipėdos širdyje, 20-ajame viešbučio aukšte. Šiame lounge tipo restorane svečiai gali mėgautis egzotiškais patiekalais ir nuostabia Kuršių nerijos ir Baltijos jūros panorama.

Meniu.lt archyvo nuotr. /Restoranas „Viva La Vita“
Meniu.lt archyvo nuotr. /Restoranas „Viva La Vita“

„Restoranas XII“ (Klaipėda) – restorano pavadinimas išduoda, kad jis įsikūręs 12-ame aukšte. Viešbutyje įsikūręs restoranas yra vienas iš ilgiausiai gyvuojančių restoranų Klaipėdos mieste. Šioje įspūdingoje vietoje galite mėgautis grilio patiekalais bei 360 laipsnių Klaipėdos miesto panorama.

Meniu.lt archyvo nuotr. /Restoranas XII
Meniu.lt archyvo nuotr. /Restoranas XII

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius