Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kvapni antienos ir grybų sriuba

Ši sriuba – tikriems gurmanams, kurie nepatingės, nusipirkę antytę, dalį jos įmesti į puodą. Kelių rūšių grybai papildys šį skonių orkestrą savo aromatais ir galiausiai mėgausitės tikru kulinariniu šedevru. Jo autorius – šefas Reinis. Aplodismentai!
Antienos ir grybų sriuba
Antienos ir grybų sriuba / 15min nuotr.

Reikės:

  • žiupsnelio pipirų,
  • kelių lauro lapelių,
  • 40 g saliero stiebų,
  • 50 g morkų,
  • 50 g porų,
  • 100 g pievagrybių,
  • 100 g šiitake grybų,
  • 100 kreivabudžių,
  • pagal skonį druskos
  • 5 g šviežių petražolių.

Kaip virti šią gardžią laukais ir mišku kvepiančią sriubą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Kvapni antienos ir grybų sriuba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius