-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pristatyti trys nauji „Nokia“ telefonai: vienas matytas ir naujausiame Jameso Bondo filme

Suomijoje įsikūrę „Nokia“ telefonų gamintojai „HMD Global“ savo telefonų arsenalą papildė dviem naujais – „Nokia 3.4“ ir „Nokia 2.4“ – telefonais, prekybą pasieks ir naujame Jameso Bondo filme reklamuojamas „Nokia 8.3 5G“. Taip pat vartotojams pristatytas naujas telefonų priedų asortimentas ir speciali paslauga įmonėms – „HMD Connect Pro“, rašoma pranešime spaudai.
„Nokia 8.3“ filmo apie Jamesą Bondą filmavimo aikštelėje
„Nokia 8.3“ filmo apie Jamesą Bondą filmavimo aikštelėje / Gamintojo nuotr.

„HMD Connect Pro“ įmonėms siūlys saugią ir skaidrią pasaulinę duomenų tarptinklinio ryšio paslaugą. „Mums šie metai buvo pertvarkos metai, leidę dar geriau prisitaikyti prie besikeičiančio pasaulio. Džiaugiuosi, kad išplėtėme savo teikiamas paslaugas, tarp jų – teikiamas įmonėms” – pristatydamas tarptinklinio ryšio paslaugą „HMD Connect Pro” sakė „HMD Global“ generalinis direktorius Florianas Seiche.

„Nokia 2.4“ – maksimali kokybė už mažą kainą

„HMD Global“ pristatė naująjį, pradinio lygio telefoną „Nokia 2.4“ su net dviejų dienų baterijos veikimu ir dideliu, 6,5 colių „HD +“ ekranu.

VIDEO: Nokia 2.4 - Bigger, smarter, yours

Naujos kartos „Nokia 2.4“ talpina modernias funkcijas, tokias kaip pažangus dirbtinio intelekto vaizdavimas, telefonu galima fotografuoti ir filmuoti specialiu naktiniu režimu, telefone yra išmani portreto redagavimo priemonė. Telefone įmontuotas patogus pirštų atspaudų jutiklis, o dirbtinio intelekto atrakinimas užtikrina lengvą prieigą ir papildomą saugumą.

Telefonus bus galima rinktis iš „Dusk“, „Fjord“ ir „Charcoal“ spalvų variantų su 2/32 GB ir 3/64 GB atminties konfigūracijomis. „Nokia 2.4“ prekyboje pasirodo nuo rugsėjo pabaigos, mažmeninė kaina – 119 eurų.

„Nokia 3.4“ – norintiems daugiau kūrybiškumo

„Nokia 3.4“ pasižymės 6,39” HD raiškos ekranu, kurio asmenukių kamera bus patalpinta į nedidelę skylutę pačiame ekrane. Ant nugarėlės - pagrindinė kamerų sistema su trimis objektyvais, iš kurių vienas yra itin plataus lauko.

VIDEO: Nokia 3.4 - More phone, more power

Telefone bus „Qualcomm Snapdragon 460“ mobilioji platforma.

Suomiškas šaknis atspindintį, patvaraus dizaino telefoną bus galima pasirinkti iš trijų naujų ryškių, gyvų spalvų – „Fjord“, „Dusk“ ir „Charcoal“ su 3/32 GB, 3/64 GB ir 4/64 GB atminties konfigūracijomis. „Nokia 3.4“ prekyboje pasirodys nuo spalio pradžios, mažmeninė kaina – nuo 159 eurų.

Vandeniui atsparios belaidės „Nokia Power Earbuds Lite“ ausinės

Naujosios „Nokia Power Earbuds Lite“ užtikrina net 35 valandų grojimo laiką bei aiškų, 6 mm grafeno garsiakalbių tvarkyklės užtikrinamą garsą. Ausinių „IPX7“ sertifikatas vandens iki 1 m gylio nepraleis net 30 minučių, ausinės tiks ir naudojimui sporto salėje, ir bėgiojant laukais per lietų.

„Nokia Power Earbuds“ ausinės bus dviejų spalvų – poliarinės nakties „Polar Night“ ir šviežios naujos spalvos – mėtinės „Mint“. Mažmeninės „Charcoal“, „Fjord“ ir „Snow“ spalvų ausinių kainos – 59,9 euro, naujų „Polar Night“ ir „Fern“ spalvų ausinių kaina – 79 eurai.

Nešiojamasis belaidis garsiakalbis „Nokia Portable Wireless Speaker“

„Nokia“ nešiojamasis belaidis garsiakalbis „Nokia Portable Wireless Speaker“ gros iki 4 valandų be perstojo, o integruotas mikrofonas suteiks galimybę vykdyti grupinius skambučius. Garsiakalbis suteikia galimybę susieti du garsiakalbius – taip gausite stereo garso išvestį.

Kaip ir visi „Nokia“ garso įrenginiai, garsiakalbis turi universalų „Bluetooth 5.0“ suderinamumą, todėl garsiakalbį galėsite prijungti prie visų savo įrenginių, nepriklausomai nuo prekės ženklo.

„Nokia Portable Wireless Speaker“ prekyboje rasite nuo lapkričio, mažmeninė kaina – 34,9 euro.

„HMD Connect Pro“: saugus pasaulinis tarptinklinio ryšio SIM sprendimas įmonėms

„HMD Connect Pro“ siūlo verslui centralizuotą SIM valdymą, užtikrinant visišką kontrolę ir sukčiavimo prevenciją bei saugią maršruto naudojimo realiuoju laiku informaciją, tiesioginę diagnostiką ir trikdžių šalinimą.

Turėdami prieigą prie daugiau nei 600 tinklų 160 šalių, „HMD Connect Pro“ užtikrins visapusišką lankstumą, skaidrumą. Be kita ko, paslaugos kaina – itin konkurencinga, paslaugos tarifai atitiks skirtingus klientų poreikius, neatsižvelgiant į tai, kiek šalių konkretus verslas veikia.

Paslaugą „HMD Connect Pro“ įmonėms bus galima užsisakyti nuo 2020 m. spalio, pirmiausiai – Australijoje, Suomijoje, Prancūzijoje, Indonezijoje, Italijoje, Nyderlanduose, Jungtinėje Karalystėje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Daugiau informacijos apie paslaugą.

Jameso Bondo filme pasirodysiantis „Nokia 8.3 5G“ – jau parduodamas visame pasaulyje

Prasideda ilgai laukto ir naujajame Jameso Bondo filme „No Time To Die“ pasirodysiančio „Nokia 8.3 5G“ pardavimai visame pasaulyje.

VIDEO: Nokia phone | The Only Gadget You’ll Ever Need​

„Nokia 8.3 5G“ turi „PureView“ keturių kamerų fotoaparatą su „ZEISS“ optika, suteikia galimybę daryti įspūdingus filmų tipo kadrus su „ZEISS Cinema“ efektais ir „OZO“ garsu.

Vidutinė „Polar Night“ spalvos telefono kaina – 599 eurų kaina už 6/64 ir 649 eurų už 8/128 atminties konfigūraciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius