-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Retas atvejis, kai „Pro“ telefonas yra tikrai vertas tokio žymėjimo. Ir netgi beprotiškos kainos

„Sony“ pagaliau išleido savo „Xperia Pro“ išmanųjį telefoną, apie kurį paskelbė dar 2020 m. vasario mėn. Tai išskirtinis tik JAV rinkai skirtas išmanusis už stulbinančią kainą.
Toks panaudojimo būdas yra tikrojo „Sony Xperia Pro“ paskirtis
Toks panaudojimo būdas yra tikrojo „Sony Xperia Pro“ paskirtis / Sony nuotr.

„Sony“ laukė savo naujosios „Alpha 1“ pilno kadro kameros paskelbimo, kad „Xperia Pro“ būtų galima pradėti pardavinėti JAV rinkoje.

„Xperia Pro“ yra geresnė „Xperia 1 II“ versija su keturiomis 5G (mmWave) antenomis ir „micro-HDMI“ jungtimi. Tai leidžia jį naudoti kaip išorinį „Sony Alpha“ fotoaparato monitorių, kuris gali prisijungti prie FTP serverio ir akimirksniu įkelti nuotraukas bei vaizdo įrašus, užfiksuotus „Sony“ kamera.

VIDEO: The Only REAL "Pro" Smartphone?!

Telefone rasime trigubą 12MP kamerą, suteikiančią fazės aptikimo automatinį fokusavimą visiems jutikliams, palaikant žmogaus ir gyvūno akių automatinį fokusavimą ir 20 kadrų per sekundę fotografavimą naudojant AF (automatinį fokusavimą) ir AE (automatinę ekspoziciją).

„Xperia Pro“ turi 6,5 colių OLED ekraną su aukštu 21:9 formato santykiu ir 3840 x 1644 skiriamąja geba. Po gaubtu telefone yra „Snapdragon 865“ lustų rinkinys, kuris galią semiasi iš 4000 mAh baterijos.

„Sony Xperia Pro“ su 5G parduodamas per „Verizon“ už stulbinančią 2 500 JAV dolerių (maždaug 2060 eurų) kainą. Taip pat bus parduodami 4G modeliai, tačiau jų kaina kol kas neatskleista.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius