-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Minecraft“ turi konkurentą. „Dragon Quest Builders“ apžvalga

„Dragon Quest Builders“ yra naujausia „Dragon Quest“ visatos instaliacija skirta „Nintendo Switch“ platformos žaidėjams. 2016-aisiais žaidimas debiutavo „Playstation“ platformose, o sulaukus sėkmės, šiemet buvo nuspręstą žaidimą adaptuoti ir naujajai „Nintendo“ konsolei.
„Dragon Quest Builders“
„Dragon Quest Builders“ / Kūrėjų iliustr.

Skirtingai nuo ankstesnių „Dragon Quest“ žaidimo dalių, šioje koncentruosimės į statybas ir, kaip žaidimas ne kartą pabrėžia, kovoti su pabaisomis ne žaidėjų darbas. Pagrindinė žaidėjo užduotis, kaupiant įvairius žaidimo resursus, gaminant daiktus ir dėliojant juos savo stovykloje, yra atstatyti miestelį. Karts nuo karto žaidime pasirodo pabaisos, kurios bus pasiryžusios sugriauti žaidėjo statomą užuovėją, tačiau daugiausiai laiko teks praleisti ne kovojant, o ieškant naujų receptų, pasiklydusių karalystės gyventojų ar kitokių įdomybių, kurių užsimano žaidėjo stovykloje jau apsigyvenę draugai.

Vizualiai, žaidimas be galo panašus į daugybę žaidėjų simpatijų sulaukusį „Minecraft“. Vis tik, „Minecraft“ kubelių pasaulyje žaidėjui suteikiama visiška laisvė, o „Dragon Quest Builders“ pasižymi vaidmenų žaidimo stiliaus užduočių mechanika, kuri suteikia papildomų veiklų greta spalvingo pasaulio tyrinėjimo.

Lengva „Dragon Quest Builders“ atmosfera puikiai tiks jaunesniems žaidėjams, kuriems „Minecraft“ žaidimo pasaulis gali pasirodyti per didelis. Pakankamai lengvos užduotys šiuos žaidėjus išmokys atsakomybės ir padės gilinti anglų kalbos žinias. Na, o jei savęs nepriskiraite jaunajai žaidėjų kartai, „Dragon Quest Builders“ jums gali priminti senesnius „The Legend of Zelda“ žaidimus.

VIDEO: Dragon Quest Builders | Apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius