-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujasis „World of Warcraft: Battle for Azeroth“ pagerino dar vieną rekordą

„World of Warcraft“ yra fenomenalus žaidimas. Tai, kad žaidimas pirmą kartą viešumą pasiekė dar prieš 14 metų, tačiau kiekvieno naujo išplėtimo pardavimai iki šiol viršija vis naujus rekordus, išties šį tą reiškia. „Battle for Azeroth“ atveju, išplėtimo sėkmę lėmė nostalgija, kurios dėka „Blizzard“ ir vėl bent vienam-kitam mėnesiui šovė į seniai nematytas aukštumas ir susigrąžino milijonų gerbėjų dėmesį.
„World of Warcraft: Battle of Azeroth“ pristatymo iliustracija
„World of Warcraft: Battle of Azeroth“ pristatymo iliustracija / Kūrėjų iliustr.

Visos „Battle for Azeroth“ reklaminės kompanijos metu „Blizzard“ gana aktyviai skleidė sugrįžtančio frakcijų karo propaganda, tad natūralu, kad net apie žaidimą negirdėję žaidėjai susigundė prisijungti prie šio kivirčo. Tai lėmė, kad „World of Warcraft: Battle for Azeroth“ išleidimo dieną parduoti net 3,4 milijono žaidimo kopijų.

Žaidimo išplėtimą abi žaidimo frakcijos pradeda nuo didelių netekčių, kurias padiktavo 2 rimti susirėmimai. Tiek aljansas, tiek orda nebegali paprastai tęsti savo karo kampanijų, tad jiems tenka ieškoti sąjungininkų, kurie galėtų padėti nugalėti priešininkus. Orda iškeliauja į prarastą trolių rasės žemyną Zandalarą, o aljansas ieško pagalbos naujame Kul‘Tiraso žemyne.

VIDEO: „World of Warcraft: Battle of Azeroth“ reklamų rinkinys

„Battle for Azeroth“ kartu su naujais žemynais pristatė galybę šviežio turinio – naujos užduotys, nauji požemiai ir daugybė naujų pasaulio paslapčių, kurias žaidėjas gali surasti. Negana to, „Blizzard“ į žaidimą pridėjo salų ekpedicijas, kurios leidžia 3 žmonių komandos pasivaržyti resursų rinkimo lenktynėse. Netrukus žaidime turėtų startuoti ir dar viena naujovė – didelės apimties kooperatyvinis rėžimas „Warfronts“, kuris reprezentuos didelius pasaulio mūšius ir bus įkvėptas klasikinio „Warcraft 3“ strateginio žaidimo.

Vis tik būtina pabrėžti, kad visos šios naujovės iš esmės nekeičia pagrindinių žaidimo mechanikų, kurios buvo pristatytos su originaliuoju „World of Warcraft“, tą netruks pastebėti ir senieji šio žaidimo gerbėjai, ilgainiui nutolę nuo virtualaus „Blizzard“ pasaulio. Pagrindinė priežastis, kodėl toks senas žaidimas vis dar mėgaujasi tokiu populiarumu yra žaidimo istorijos pasakojimas. „Blizzard“ jau daugelį metų žaidimo pasaulio istoriją pildo pamažu, per daug neatskleisdami, kas žaidėjų laukia toliau ir taip užsuka gandų malūną, kuris šiek tiek primena spekuliacijas apie naują „Game of Thrones“ seriją. Puikiai kalendoriuje išdėstytos turinio injekcijos leidžia žaidėjui pasijusti taip, lyg jis gyventų realiame pasaulyje, kuriame nuolat vyksta kažkas naujo ir niekuomet neįmanoma prognozuoti, kur pasuks mėgstamų personažų likimai.

Mūsų nuomone, „Battle for Azeroth“ yra dar vienas įrodymas, kad „Blizzard“ yra nepralenkiami kuriant virtualius pasaulius ir jų istorijas.

VIDEO: World of Warcraft: Battle for Azeroth | Apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius