-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Super Mario Odyssey“ apžvalga

„Super Mario Odyssey“ yra naujausias legendinės „Super Mario“ serijos žaidimas skirtas išskirtinai „Nintendo Switch“ konsolei. Tai 3D aplinkoje veikiantis nuotaikingas „platformerio“ tipo kūrinys su visiems puikiai žinomu herojumi Mario.
„Super Mario Odyssey“
„Super Mario Odyssey“ / Bendrovės nuotr.

Kaip ir visuose „Super Mario“ serijos žaidimuose, šiame žaidėjui reikia išgelbėti Princesę Peach iš pagrindinio Mario priešo Bauzerio nagų ir sustabdyti planuojamas vestuves. Žaidimo eigoje mes kovojame su įvairiais Bauzerio siunčiamais priešininkais ir tyrinėjame spalvingus žaidimo lygius. „Super Mario Odyssey“ grįžta į serijos ištakas ir, priešingai nei prieš tai išleistuose žaidimuose, nepasakoja istorijos nuosekliai. Vietoje to, žaidėjui siūloma pačiam tyrinėti atvirą „Super Mario Odyssey“ pasaulį ir žaidimo istoriją narplioti sava eiga.

Žaidimas išsiskiria ir šviežia mechanika – žaidime mūsų ūsuotam herojui padės ir Kepurius (angl. Cappy), kuris leis žaidėjui kontroliuoti kitus žaidimo veikėjus – vėžlius, grybus, žuvis ir taip toliau. Toks kitų žaidimo veikėjų kontroliavimas padės spręsti žaidime pasitaikančius galvosūkius ir progresuoti žaidime.

Nors žaidimas prekyboje pasirodė vos prieš savaitę, „Nintendo“ jau spėjo parduoti daugiau nei 2 milijonus „Super Mario Odyssey“ žaidimo kopijų, o „Super Mario“ serijos fanai naująjį žaidimą vadina vienu iš geriausių serijos papildymų.

VIDEO: Super Mario Odyssey | Apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius