Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 18

Rinkimų autsaideris pasiryžo kurti naują partiją

Mažiausiai balsų surinkęs atsargos generolas Česlovas Jezerskas pareiškė toliau tęsiąs pradėtus darbus politikoje ir galbūt įkursiąs partiją.
Č.Jezersko rinkimų štabe
Č.Jezerskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Man per trumpą laiką pavyko sutelkti kompetetingų ekspertų komandą. Kad tas darbas nueitų ne veltui, norėčiau pareikšti, kad tęsiu šį politinį darbą, nežinau, kokia forma – neatmetu galimybės kurti naują politinę jėgą", – kalbėjo kariškis.

Paprašytas patikslinti, kokios pakraipos partija tai galėtų būti, jis teigė, jog „tai daugiau būtų susiję su tautininkų idėjomis“.

Rinkimų kampanijai mažiausiai – 32 tūkst. Lt – išleidęs Č.Jezerskas tvirtina, kad dalyvauti rinkimuose buvo verta, nors du mėnesiai yra per mažas laikotarpis, kad ką nors būtų galima nuveikti politinėje arenoje. „Reitingų lentelės atkreipia žmonių dėmesį į lyderius ir autsaderius. Kuo daugiau išleisi reklamai, tuo daugiau pasieksi. Bet išsikėlimas buvo mano bendražygių idėja ir to nereikėtų matuoti pinigais“, – kalbėjo atsargos generolas.

Paprašytas Dalią Grybauskaitę įvertinti kariniu laipsniu, jis teigė, kad ji užims pačią aukščiausią poziciją kariuomenėje – ji taps aukščiausia ginkluotųjų pajėgų vade.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius