-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkta keliautojų: 5 geriausios ir blogiausios avialinijos

Kelionėms lėktuvu tapus kone taip pat įprastomis kaip automobiliu, oro linijos konkuruoja ne tik kainomis ar maršrutais, bet ir aptarnavimo kokybe.
Sąrašo viršuje – „British Airways“ ir „easyJet“
Sąrašo viršuje – „British Airways“ ir „easyJet“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Clarabridge“ atliktos keliautojų apklausos duomenimis, oro transportu besinaudojantiems žmonėms labiausiai patinka „British Airways“ aptarnavimas, rašo „City AM“.

5 geriausiai įvertintos avialinijos:

  1. „British Airways“
  2. „EasyJet“
  3. „Virgin“
  4. „Ryanair“
  5. „Air France-KLM“

5 prasčiausiai įvertintos avialinijos:

  1. „Germanwings“
  2. „Air Berlin“
  3. LOT
  4. „Alitalia“
  5. „Iberia“

Tyrimas taip pat atskleidė, kad beveik trys ketvirtadaliai žmonių nesivargina ir nesiskundžia apie netinkamą oro linijų darbuotojų darbą, nes mano, kad į tai niekas neatsižvelgs.

Paklausti, kokie kriterijai yra svarbiausi renkantis oro linijas, 60 proc. atsakė, kad pirmiausiai žiūri į bilietų kainą ir skrydžio laiką. Tačiau 80 proc. teigė, kad rekomenduotų oro linijas kitiems, jeigu jų darbuotojai yra mandagūs, o skrydžio procedūros – paprastos.

Iš 2 491 apklausoje dalyvavusio žmogaus trečdalis sakė, kad yra skundęsi dėl avialinijų darbuotojų darbo, bet jų teigimu, skundai buvo ignoruoti.

Trys ketvirtadaliai apklaustųjų taip pat teigė jaučiantys, kad kabinos įgula su pirmos klasės keleiviais elgiasi geriau nei su kitais.

„Oro linijos turi galimybę išsiskirti iš kitų skiriant daugiau dėmesio tam, ko iš tikrųjų nori keleiviai. Tai gali būti taip paprasta kaip nuolat draugiški darbuotojai, kurie išklausys visus keleivius – nepaisant to, kiek jie sumokėjo už savo kelionę“, – sakė Dale'as Robertas iš „Clarabridge“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius