Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vykstate į Kanarų salas? Kurių miestų geriau vengti

Kanarų salos žiemą milijonams poilsiautojų suteikia progą pasidžiaugti saulės šiluma. Vasariškas oras – puiku, bet tos minios žmonių – gal nelabai? Britų portalas „Which“ pataria, kurių vietų šiose salose geriau vengti, jeigu norite ramaus poilsio.
Tenerifė
Tenerifė / 123rf.com nuotr.

Labiausiai žiemą vilioja Tenerifės pietvakariai, nes ten būna aukščiausia temperatūra. Bet ten įsikūrę ir pagrindiniai pasilinksminimo centrai – su „valgyk, kiek nori“ tipo restoranais ir audringais naktiniais klubais.

„Which“ skaitytojai Playa de las Americas įvertino tik dviem žvaigždutėmis iš penkių, kai kalba eina apie tylą ir ramybę. Netoliese esantys paplūdimio miestai Los Cristianos ir Costa Adeje pasirodė ne ką geriau – gavo po tris žvaigždutes.

Tenerifės Los Gigantes gavo maksimumą žvaigždučių, o Puerto de la Cruz – keturias. Norint ramaus poilsio šioje saloje, verčiau rinktis šiuos miestus.

Gran Kanarijos kurortas Playa del Ingles paprastai būna pilnas žmonių visus metus – jis taip pat sulaukė tik dviejų žvaigždučių. Kaip ir Las Palmas.

Jeigu norite ramybės, geriau yra vykti į kiek mažiau populiarias salas – Lansarotę ar Fuerteventūrą. Čia apsilanko perpus mažiau keliautojų nei populiariojoje Tenerifėje. Tad natūralu, kad ir kurortai čia ne tokie triukšmingi.

Visgi, gera mintis ir čia vengti Corralejo (Fuerteventūroje) bei Puerto del Carmen (Lansarotėje) – šie miestai gavo po tris žvaigždutes, vertinant tylą ir ramybę. Ieškantiems ramių atostogų verčiau sukti Caleta de Fuste (Fuerteventūroje) ar Playa Blanca, Costa Teguise (Lansarotėje) link.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius