-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Australijoje lietuvis išgelbėjo skęstantį vyrą: traukė iš didelių bangų, net ir pjaustydamasis kojas į aštrius akmenis

Audrius Naujalis jau daugiau nei 20 metų namais vadina Australiją. Melburne, Viktorijos valstijoje, su šeima gyvenantis lietuvis jau už poros savaičių švęs 55-erių gimtadienį. O vienas australas lietuvio dėka galės minėti dar vieną gimtadienį – vasario pabaigoje Audrius jį išplėšė iš mirtinų vandenyno bangų.
Audrius Naujalis
Audrius Naujalis / Asm.archyvo nuotr.

Apie Audriaus žygdarbį portalas 15min sužinojo iš jo brolio Kornelijaus, kuris norėjo pasididžiuoti savo broliu. Tik įspėjo – pats Audrius nemėgsta viešai girtis, pasakotis savo gerų darbų... Net ir apie didvyrišką poelgį paplūdimyje savo broliams papasakojo ne pats Audrius – tai jo žmona prasitarė jaunesniam broliui Ovidijui.

15min susisiekė ir su pačiu Audriumi, kuris papasakojo, kas įvyko tą lemtingą popietę, o Kornelijus ir Ovidijus papasakojo ir apie daugiau drąsių brolio poelgių.

Per dideles bangas ir aštrius akmenis

„Tądien su dukra buvome gimtadienyje, ir tai buvo viena paskutiniųjų šiltesnių dienų – tai pagalvojom, kad po šventės dar reikia spėti nuvažiuoti prie vandens, išsimaudyti. Buvo apie 18 val. vakaro. Pamenu, buvo didelis vėjas, bangos“, – pasakoti pradėjo Audrius.

Tėvas su dukra jau buvo besirengiantys eiti į vandenį, kai staiga pamatė pagalbos šaukiančią merginą – ji šaukė, kad žmogus skęsta. Dukrai prisakęs niekur neiti, Audrius pasileido bėgti pakrante.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius