-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kvepia kelionėm. Kai Amerika tampa nepagydoma priklausomybe

15min pradeda publikuoti naujo kelionių projekto „Kvepia kelionėm“ autoriaus Manto Bertulio video interviu, kuriuose jis kalbina įvairių profesijų žmones, vienijamus aistros keliauti.

Kiekvieną savaitę „Pasaulis kišenėje“ jūs galėsite išvysti naują videofilmuką, pasakojantį apie vis naujo keliautojo patirtis skirtingose šalyse. Pirmasis pasakojimas – apie Jungtines Amerikos Valstijas (JAV), kurios, kaip neišgydoma, bet nepavojinga liga, visam laikui įsirėžė į kaunietės Ugnės gyvenimą.

Vieniems Amerika yra svajonių šalis, kitiems – tai puiki proga per vasaros atostogas išskristi padirbėti bei pramokti anglų kalbos. Ugnei tai yra didžioji gyvenimo meilė.

Kvepia kelionėm nuotr./Ugnė prie kelionių žemėlapio
Kvepia kelionėm nuotr./Ugnė prie kelionių žemėlapio

Ugnė yra „užkietėjusi“ keliautoja. Kai nuvykome pas ją į namus iš karto akį patraukė ant sienos kabantis nedidelis pasaulio žemėlapis. Jis buvo visas „nuspalvintas“ mažais smeigtukais, Ugnei primenančiais vietas, kuriose ji jau yra trypusi žemę.

Tarp tokių vietų yra Pietų Afrikos Respublika, Naujoji Zelandija, Filipinai, Etiopija, Egiptas, Jamaika, Puerto Rikas, Mergelių salos, Šv. Martyno sala, Izraelis, Tailandas, Jordanija, žinoma, Europa, o tankiausiai smeigtukai susegioti JAV.

Būtent apie šią šalį mes daugiausiai su Ugne ir kalbėjomės. Ji ten yra buvusi daugiau nei 10 kartų, tačiau tai tikrai ne riba. Planuose yra ne tik nauji taškai šiame žemyne, bet ir knyga.

Turbūt daugelis yra girdėję apibūdinimą „road trip“. Ne tik girdėję, bet galbūt ir planavę. Ugnė tokių „road tripų“ Amerikoje turėjo ne vieną ir ne du, todėl būtent apie tai ir bus jos knyga, kurią knygynuose turėtumėte rasti prieš 2016 m. Kalėdas.

Po apsilankymo jos namuose galiu pasakyti, kad Ugnė yra viena iš tų žmonių, kurie apie keliones gali kalbėti neatsikvėpdami. Jau vien istorijos apie susidūrimą su meškomis, neplanuotus nuotykius Havajuose, draugo paieškas nacionaliniame parke ar „meilę“ gyvatėms, ko vertos!

Tad kviečiu užsidėti ausines ir pažiūrėti interviu. O tada galbūt ir planuoti kelionę į JAV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius