-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasivaikščiojimas padebesiais Slovakijoje

Vos 40 kilometrų nuo Lenkijos žiemos sostinės Zakopanės galima palankyti nuostabų medžių taką (Chodnik w Koronach Drzew Bachledka). Turistinė atrakcija yra Slovakijoje, Pieninų nacionalinio parko didingųjų miškų širdyje, 24 metrai virš žemes.
Medžių takas Slovakijoje
Medžių takas Slovakijoje / Małgorzatos Mozyro nuotr.
Temos: 2 Slovakija Kelionės

Medinio tako ilgis siekia apie 600 m. Vaikštant taku apima jausmas, lyg būtumėme miško dalimi. Pats įspūdingiausias vaizdas yra matomas iš 32 metrų apžvalgos bokšto – iš čia galime stebėti tolumoje esančių Tatrų ir apylinkių panoramą.

Pačioje viršūnėje yra ir vieta adrenalino mėgėjams – galima pasivaikščioti ant permatomo paviršiaus, pro kurį matosi žemė. Vasarą vaikai gali čiuožti iš 67 metrų latako.

Medžių takas – tai ne tik nerealūs vaizdai, bet ir didelis informacinių lentų skaičius apie vietinius augalus, žvėrys ir kitus gamtos ypatumus. Vieta turi ir edukacinį pobūdį – tikrai patiks vaikams.

Taką galima pasiekti dviem būdais: važiuoti keltuvu už 9 eurus arba eiti pėsčiomis į kalną – pasivaikščiojimas gamtos apsuptyje trunka apie 45 minutės. Mes pasirinkome antrą variantą ir tikrai nesigailėjome, nes tai papildomi nuostabus vaizdai.

Bilietai nėra labai brangus – suaugusieji moka 8 eurus, vaikai 6,5.

Toje pačioje vietoje įrengtas ir pagrindinis regiono slidinėjimo centras Bachledova Dolina Ski and Sun, kuriame yra daug patogių slidinėjimo trasų.

Sekite Małgorzatos kelionės „Facebooke“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius