-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gal norite salos Sicilijoje? 1 mln. eurų gali užtekti

Ar kada svajojote apie nuosavą privačią salą Italijos pakrantėje? Aristokratų šeima kaip tik vieną pardavinėja Sicilijoje, ir kaina visai padori – laukiama pasiūlymų nuo 1 mln. eurų.
Isola delle Femmine
Isola delle Femmine / 123rf.com nuotr.

Isola delle Femmine (Moterų sala) yra vaizdingas atolas netoli nuo Palermo. „Iš pradžių už salą buvo prašoma 3,5 mln. eurų, bet niekas nesusidomėjo, todėl nuleidome kainą iki 1-3 mln. eurų – laukiame pasiūlymų ir derybų“, – nekilnojamojo turto agentas sakė CNN.

Dabartiniai salos savininkai tikisi, kad Isola delle Femmine pavyktų parduoti už 2 mln. eurų.

Žinoma, nesitikėkite pasakiškos salos už tokią kainą. Šiuo metu joje stovi tik byrantis XVII a. akmeninis bokštas. Jis gražus ir istorinis, tačiau jame neapsigyvensi. Tad tie, kas salą nusipirks, turės investuoti dar ir į pastato statybą.

Sala turi savo istoriją. Vardą ji gavo nuo istorijos, kad čia apsigyveno 13 turkių, kurias iš namų išvijo šeimos. Pasakojama, kad jos čia laimingai praleido visą savo gyvenimą.

Kelis amžius į šią salą šeimos atplaukdavo nardyti nuo jos krantų. O jūros dugnas čia žada įdomybių – jame guli senovės romėnų inkarų ir reliktų.

Neįprastai nedidelė kaina gal jau ir neturėtų stebinti. Pastaruoju metu pasaulio žiniasklaidos dėmesio sulaukia tokie pasiūlymai Italijoje – kai istorinius pastatus ar žemes galima įsigyti už tikrai žemą kainą. Kadaise pasiturinčioms šeimoms dabar yra sunku išlaikyti savo turtą, kuris jiems priklausė kelis šimtmečius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius