-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 22 /11:25

Į Londoną skridęs LOT lėktuvas dėl girto keleivio buvo priverstas leistis Hamburge

Ketvirtadienio popietę iš Vilniaus pakilęs Lenkijos oro linijų LOT lėktuvas turėjo nuskristi į Londoną. Tačiau dėl dviejų apsvaigusių ir nepaklusnių keleivių jam teko leistis Hamburge, 15min teigė kitas keleivis. Tiesa, LOT vėliau patikslino, kad problemos kilo tik dėl vieno asmens.

Kaip 15min pasakojo lėktuve buvęs keleivis, orlaiviui Vokietijos oro uoste teko leistis dėl „dviejų girtų lietuvaičių“. Jis pasidalijo ir iš lėktuvo nufilmuota medžiaga, kurioje matosi pareigūnai ir salone, ir vedantys asmenį lauke.

LOT lėktuvas iš Vilniaus oro uosto pakilo 17.10 val. Maždaug po dviejų su puse valandų turėjo leistis Jungtinės Karalystės sostinėje, tačiau praėjus kiek daugiau nei valandai jam teko tūpti Vokietijoje.

flightradar24.com iliustr./Lėktuvas į Londonas buvo priverstas leistis Hamburge
flightradar24.com iliustr./Lėktuvas į Londonas buvo priverstas leistis Hamburge

Keleivis pasakojo, kad iš Vilniaus į Londono Sičio oro uostą lėktuvas pakilo pustuštis – maždaug apie 20 žmonių. Iš viso „Embraer E190STD“ lėktuve yra 106 vietos.

„Jie gale pradėjo neadekvačiai elgtis, – situaciją nušvietė keleivis. – Po stiuardesės perspėjimo jokios jų reakcijos nebuvo. Kai po vieno iš pilotų perspėjimo niekas nepasikeitė, tai buvo nuspręsta leistis Vokietijos Hamburgo oro uoste.“

„Man tik gėda, kad Lietuva nuskambės per pasaulį iš blogos pusės. Bet lietuviai turi žinoti, kad tarp jų yra tokių“, – pridūrė jis.

Iš lėktuvo išlaipintiems asmenims gresia atsakomybė už saugaus skrydžio taisyklių pažeidimą.

LOT spaudos tarnybos atsakyme 15min patikslinta, kad problemų kilo dėl vieno keleivio.

„LOT Polish Airlines lėktuvas „Embraer 190“, skrendantis iš Vilniaus į Londono Sitį buvo nukreiptas nuo tikslo, kai kapitonas nusprendė nusileisti Hamburge dėl nepaklusnaus keleivio salone.

Lėktuvas saugiai nusileido Helmuto Schmidto oro uoste, ir keleivis buvo sulaikytas.

Pasipildžius degalų, skrydis toliau sėkmingai vyko, ir į Londoną lėktuvas nusileido vėluodamas 90 minučių“, – informavo LOT.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius