-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ištuštėjusiame akvariume pingvinai leidosi į nuotykius – lankė kitus gyvūnus

Pingvinai zoologijos soduose paprastai yra tie, į kuriuos žiūrima. Tačiau Čikagos „Shedd“ akvariume jie tapo žiūrovais ir lankytojais. Sekmadienį jiems leista ištuštėjusiame pastate apžiūrėti kitus gyvūnus.
Pingvinai zoologijos soduose paprastai yra tie, į kuriuos žiūrima. Tačiau Čikagos „Shedd“ akvariume jie tapo žiūrovais ir lankytojais. Sekmadienį jiems leista ištuštėjusiame pastate apžiūrėti kitus gyvūnus. Čikaga, JAV.
Pingvinas tyrinėja žuvis Čikagos akvariume / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Akvariumas Čikagoje šiuo metu yra uždarytas lankytojams, taip siekiant užkirsti kelią naujojo koronaviruso COVID-19 plitimui. Žmonių nėra – bet gyvūnų juk kiek tik nori!

Darbuotojai sumąstė, kad toks metas – puiki proga leisti pingvinams pamatyti kitus parko gyventojus. Pingvinų grupelė leidosi į nuotykius akvariumo koridoriais.

„Be svečių pastate, prižiūrėtojai imasi kūrybingų priemonių, kaip praturtinti gyvūnų dienas, – akvariumo darbuotojas sakė „Chicago Tribune“. – Sugalvojami nauji užsiėmimai, patirtys, maistai ir kt. tam, kad jie išliktų aktyvūs, būtų skatinami tyrinėti, spręsti problemas ir elgtis natūraliai.“

Akvariumas pasidalijo ir vaizdo įrašu, kaip vienas iš pingvinų (vardu Wellingtonas) pamato žuvis Amazonės ekspozicijoje.

VIDEO: Pingvinų ekskursija po tuščią akvariumą Čikagoje

Itin mielas vaizdo įrašas bemat išplito socialiniuose tinkluose. Šiais neramiais pandemijos laikais juk kaip malonu matyti geras naujienas.

Dėl koronaviruso sumažėję žmonių srautai taip pat suteikė džiaugsmo gyvūnams Venecijoje – čia po ilgo laiko grįžo gulbės, atplaukė net delfinai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius