-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lėktuvą į Ispaniją nuskraidino keleivis, kai nepasirodė orlaivio pilotas

Į Ispaniją su šeima atostogauti susiruošęs vyras Mančesterio oro uoste pats galiausiai sėdo prie „EasyJet“ lėktuvo šturvalo, kai pilotas nepasirodė oro uoste. Michaelis Bradley, kuris ir pats yra „EasyJet“ lakūnas, pasisiūlė nuskraidinti lėktuvą į vietą, kad keleiviams nereikėtų laukti kelias valandas oro uoste.
Lėktuvą į Ispaniją nuskraidino keleivis, kai nepasirodė orlaivio pilotas
Lėktuvą į Ispaniją nuskraidino keleivis, kai nepasirodė orlaivio pilotas / Stop kadras/Reuters nuotr.

Atostogaujančio lakūno pranešimą keleiviams viena jų nufilmavo ir pasidalijo feisbuke. M.Bradley sakė, kad kai išgirdo, jog trūksta lėktuvo kapitono, ir skrydis bus atidėtas, jam šovė mintis paskambinti oro linijoms, nes jis pats norėtų išvykti atostogų.

„Paskambinau „EasyJet“ ir sakau – sveiki, aš stoviu terminale ir nieko neveikiu. Turiu su savimi savo licenciją, turiu savo dokumentus ir labai norėčiau išskristi atostogų. Jeigu jums reikėtų paslaugos, aš stoviu pasirengęs tą padaryti“, – keleiviams sakė lakūnas.

Anot jo, oro linijų atstovas jam atskambino po 38 sekundžių, prašydamas perimti skrydį ir nuskraidinti keleivius į Alikantę.

Be uniformos stovėdamas M.Bradley sakė: „Tad jeigu jums netrukdo, kad vienas iš jūsų pilotų šiandien atrodo taip, nuskrisime į Alikantę“. Jo žodžiai buvo pasitikti plojimais salone.

„EasyJet“ atstovas spaudai džiaugėsi, kad M.Bradley stojo pagelbėti oro linijoms. Jis pabrėžė, kad lakūnas buvo gerai pailsėjęs (prieš tai turėjo 4 laisvadienius) ir turėjo teisę valdyti orlaivį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius