-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pati laimingiausia keleivė? Moteris per klaidą gavo visą lėktuvą vien sau

Koks vienas labiausiai erzinančių dalykų skrendant? Kai tenka visą kelionę sėdėti prie smirdančio žmogaus? Arba prie verkiančio vaiko? Beth VerSteeg tokie nemalonumai tikrai negrėsė – jauna moteris per klaidą buvo vienintelė keleivė skrydyje.
Beth VerSteeg nuotr.
Beth VerSteeg nuotr.

Beth VerSteeg už ekonominės klasės bilieto kainą galėjo patirti, ką reiškia skristi privačiu lėktuvu. Jos valandą trukusiame skrydyje iš Ročesterio (Niujorkas, JAV) į Vašingtoną nebuvo jokių kitų keleivių.

Taip pasisekė jai per klaidą. Jos skrydis buvo atšauktas, ir moteriai netyčia skirtas bilietas lėktuve, kuris turėjo būti skirtas tik oro linijų įgulai skraidinti.

Beth, įkėlusi nuotrauką į „Reddit“ puslapį sausio 2 dieną, sakė supratusi, kad kažkas yra negerai, kai ji tebuvo vienintelė, laukianti skrydžio prie vartų.

„Kai mano skrydis prieš 8 valandas buvo atšauktas, susimaišęs agentas man ir dar pusei keleivių davė vietas šiame lėktuve, tačiau greitai suprato, kad visi verčiau galėtų skristi ankstesniu reisu“, – aiškino ji.

Apie tai buvo pranešta per garsiakalbius oro uoste, tačiau Beth jau buvo išvykusi iš oro uosto – likusias kelias valandas iki skrydžio ji nusprendė praleisti tėvų namuose. Apie pasikeitimus jai niekas taip ir nepranešė.

Moteris pasakojo, kad nors tebuvo vienintelė keleivė, lėktuvo įgula vis tiek pademonstravo visas privalomas saugumo procedūras. „Paprastai per tas demonstracijas aš sėdžiu su ausinėmis ir ko nors jau klausau, bet šįkart negalėjau. Stiuardesė viską atliko dvigubai greičiau, ir mes abi susijuokdavome“, – pasakojo moteris.

Tad kur Beth sėdėjo, kai galėjo rinktis bet kurią vietą lėktuve? „Atsisėdau trečioje eilėje nuo pradžios, per dvi vietas. Taip buvau pakankamai toli, kad jeigu skrydžio palydovė kažką daro, manęs nepažadintų. Ir pakankamai arti, kad jeigu jai reikėtų ką nors man pasakyti – nereikėtų rėkti“, – sakė Beth.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius