-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sakartvelas dar nepriims turistų – pratęsė skrydžių ribojimus

Sakartvelo civilinės aviacijos agentūra pranešė, jog atsižvelgusi į koronaviruso epidemiologinę padėtį šalyje ir pasaulyje nusprendė mėnesiui iki liepos pabaigos pratęsti tarptautinių reguliariųjų skrydžių apribojimus.
Sakartvelas
Sakartvelas / 123rf.com nuotr.

Nors buvo ketinama, kad šalis užsienio turistus pradėtų priimti jau nuo liepos pradžios, o vieni pirmųjų jų galėtų būti ir lietuviai, kelionių į Sakartvelą dar reikės palaukti.

„Tarptautinio reguliaraus oro susisiekimo ribojimų galiojimas pratęsiamas iki liepos 31 dienos imtinai. Oro linijų bendrovės, norinčios vykdanti reguliarius skrydžius į Sakartvelą, apie tai jau yra informuotos“, – pranešė agentūra.

„Iki įprasto reguliaraus tarptautinio oro susisiekimo atnaujinimo bus tęsiami keli užsakomieji reisai keliomis kryptimis“, – teigiama pranešime.

Sakartvelas tarptautinį keleivių oro susisiekimą dėl COVID-19 pandemijos visiškai sustabdė kovo 21-ąją, nuo tol leido tik repatriacijos reisus.

Naujausiais duomenimis, Sakartvele nuo COVID-19 epidemijos pradžios nustatyta 917 užsikrėtimų naujuoju koronavirusu, 14 mirčių dėl jo sukeliamos ligos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius