-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį rekomendacijų nepaisantys britai apgulė ir nusiaubė Anglijos paplūdimius

Paskutinė liepos ir pirmosios rugpjūčio dienos Anglijoje buvo rekordiškai karštos. Liepos 31 d. meteorologijos tarnyba užfiksavo net 37,8 laipsnių karštį. Džiaugdamiesi saulėtu savaitgaliu, tūkstančiai žmonių nugulė Anglijos paplūdimiuose, taip dar kartą pažeisdami bet kokias saugaus atstumo ir gero elgesio taisykles.
Paplūdimys Anglijoje
Paplūdimys Anglijoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vietiniai gyventojai Braitono, Bornmuto miestuose, visose Kornvalio apylinkėse piktinosi turistų antplūdžiu ir jų elgesiu.

Esą visi pamiršo, kad prekybos vietose yra privalomos apsauginės kaukės, nesilaikė jokio saugaus atstumo, vartojo alkoholinius gėrimus viešose vietose, kėlė sumaištį, kilo daug konfliktų, muštynių, paplūdimiuose nebuvo įmanoma praeiti, o išsigandę vietiniai gyventojai netgi bijojo patys nerti į tūkstantines minias.

Bornmuto miestą savaitgalį kaitino 27–28 laipsnių temperatūra, kuri poilsiautojams buvo tikras malonumas. Tačiau būtent paplūdimiuose jie gerokai atleido vadeles.

Vietiniai gyventojai tikino, kad aplink voliojosi šiukšlių kalnai, tvyrojo rūkomos „žolės“ kvapas, o įžūlesni poilsiautojai paplūdimiuose vienas po kito statėsi palapines. Oficialiais Bornmuto turizmo departamento duomenimis, savaitgalį rezervuoti buvo visi aplinkiniai viešbučiai.

Panaši situacija piktino ir Kornvalio regiono gyventojus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius