Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 06

Nori nuomuotis būstą? Vaikus dėk kur nori

Kodėl šias laikais šeimos su vaikais yra diskriminuojamos? Paskambinus asmeniui, nuomuojančiam butą ir pasakius, jog jame kartu gyvens ir mažas vaikas, šis iškart atšauna, jog...
Didžiausias monstras - vaikas
Didžiausias monstras - vaikas

Kodėl šias laikais šeimos su vaikais yra diskriminuojamos? Paskambinus asmeniui, nuomuojančiam butą ir pasakius, jog jame kartu gyvens ir mažas vaikas, šis iškart atšauna, jog tokiems nenuomuoja. Ar vaikas nėra normalus žmogus? Ar jis tą butą su žemėmis sulygins ar ką nors išpaišys? Net ir siūlant depozitą pasakius, kad jei kąnors padarys galėsite jį pasilikti vistiek kategoriškai sakoma NE!

Štai visai neseniai, paskambinus, ir pasakius, jog šeima su mažamečiu vaiku, ponia šaunai atšovė, pirmiausia tie, kurie vaikų neturi, tada ir jūsų eilė ateis jei jie nenuomuos – paskambinsiu. Nesvarbu, tu paskambinai antras ar pats pirmas, liksi paskutinis.

Nesvarbu, tu paskambinai antras ar pats pirmas, liksi paskutinis.

Teko ir dar linksmiau pasišnekėti, viską sutarus, gale pasakius, jog gyvens ir mažametis staiga išlindo ir tai, jog reikės 3 mėnesių nuomos depozito. Sumokėsim! Ponia liepė paskambinti penktadienį, nes atseit dabar daromas remontas, ir butas tada jau turėtų nebesmirdėti dažais. Paskambinome penktadienį ryte, supratusi kas skambina moteris greitai sulemeno jog jis išnuomuotas ir metė telefono ragelį. Po valandėlės paskambinome kitu numeriu, ir ką jūs manot? Butas vis dar neišnuomuotas! Matyt mielai poniai, kad ir koks ten jos vardas būtų, sunku buvo pasakyti net ir nežiūrint į akis, kad vaikai nepageidaujami! Matyt dar ir manė, kad mažamečių tėveliai tokie “biedni“, jog negali sumokėti nemažo depozito.

Taigi apibendrinus visi tėvai, ieškantys butų nuomai, ir auginantys mažamečius vaikus, meskit juos lauk, tada ir gyvensit! Konkretus miestas, kuriame buvo ieškomas butas – Panevėžys! Ir netikiu, kad šitaip vyksta tik šitame mieste.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius