-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 26

Kalėdų sekmadienį „Jusc“ pelnė 16 tūkstančių dolerių viršijantį prizą

Šventinę Kalėdų naktį dosnių dovanų po eglute sulaukė pokerio profesionalas slapyvardžiu „Jusc“. Lietuvis sekmadienį triumfavo savaitiniame „Sunday Kickoff“ turnyre ir susižėrė daugiau nei 16 tūkstančių dolerių. 
Pokerio žetonai, kortos ir doleriai
Pokerio žetonai, kortos ir doleriai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Pokeris

109 dolerių įpirkas į „Sunday Kickoff“ kovą Kalėdų naktį sumokėjo 959 žaidėjai. 134 jų savo slapyvardžius įrašė į prizininkų sąrašą, kuriame atsidūrė ir du Lietuvos pokerio bendruomenės nariai. 26-tą vietą šventinę naktį pasiekė ir 483 doleriu prizu džiaugėsi „Pressure777“.

Tuo tarpu kitas lietuvis, pokerio aistruoliams puikiai žinomas slapyvardžiu „Jusc“, nukeliavo iki pat lemtingos dvikovos, kurioje išplėšė pergalę ir susižėrė 16 456 dolerių apdovanojimą.

Lemtingoje akistatoje prieš lietuvį neatsilaikęs vietnamietis „ZiuZoi“ buvo apdovanotas 11 942 dolerių prizu, o bronzą pelnęs rusas „pokanuktus“ pelnė 8 666 dolerius.

Verta prisiminti, kad lapkritį „Jusc“ sužibėjo FCOOP pagrindiniame turnyre, kur taip pat iškovojo auksą ir daugiau nei 100 tūkstančių dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius