Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 01

„Avon“, Leon Somov ir Jazzu kviečia tapti pasauline žvaigžde (nuotraukos)

Trečiadienį muzikantai Leonas Somovas ir Justė Arlauskaitė-Jazzu pristatė tarptautinį projektą „Avon voices“.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Ankstų trečiadienio rytą „Avon“ būstinėje Vilniuje pristatytas projektas „Avon voices“. Projektą pristatė Leonas Somovas ir Justė Arlauskaitė-Jazzu, kurie kartu supažindino susirinkusiuosius ir su naujuoju savo albumu „Score“.

Projektas „Avon voices“ – tai pasaulinė muzikinių talentų paieška, kuri bus vykdoma daugiau kaip 60-yje šalių, tarp kurių – ir Lietuva. Tarptautinę projekto teisėjų komisiją sudarys pasaulinio garso muzikinės žvaigždės: 6 „Grammy“ laimėtoja dainininkė Fergie, legendinė dainų autorė Diane Warren, „Grammy“ nominuota dainininkė Natasha Bedingfield, Australijos metų menininkė Delta Goodrem, dainininkas, dainų autorius ir prodiuseris David Pack.

Kompanijos „Avon“ 125 metų jubiliejaus proga vykdomame projekte kviečiamos dalyvauti merginos ir moterys nuo 18 metų. Vaikinai taip pat nepamiršti, jiems siūloma ieškoti talentų, juos prodiusuoti.

Anot projekto „Avon voices“ ambasadoriais Lietuvoje tapusių Leono Somovo ir Jazzu, tai – unikalus projektas, kuris labai skiriasi nuo įprastų TV realybės šou. Atlikėjų nuomone, šiuo atveju labai svarbu tai, kad galima būti garsiu ir kur kas įdomesniu ir be televizinių projektų. Šį faktą patvirtino ir atlikėjų vadybininkas kaip pavyzdį pateikdamas pačių Leono Somovo ir Jazzu pasaulinę sėkmę. „Nereikia pozuoti bulvariniams žurnalams, kad sublizgėtum. Nereikia priklausyti televizijai, kad tavęs būtų klausomasi visame pasaulyje“, – teigė atlikėjų vadybininkas.

Muzikantai teigia prisijungę prie 16 mėn. truksiančio projekto, nes juos sužavėjo projekto koncepcija, mat talentų paieškos vyksta internete, socialinėje erdvėje. Organizatoriai žada konkursantams nepakartojamus įspūdžius, keliones ir, žinoma, visą savo 6,2 milijono darbininkų pagalbą visame pasaulyje.

Trečiadienį vykusios projekto spaudos konferencijos metu Leon Somov ir Jazzu taip pat pristatė savo naująjį albumą „Score“, kuris, beje, platinamas ir „Avon“ konsultantų. Atėjusius pasiklausyti apie projektą Justė Arlauskaitė-Jazzu vaišino savo pačios keptu pyragu, šiltomis šypsenomis ir nuoširdžiu bendravimu.

Trumpai pristatydami savo naują albumą „Score“ atlikėjai paminėjo, kad jis ramesnis ir kiek kitoks nei ankstesni jų darbai. „Albumas gali kiek nepatikti mūsų gerbėjų armijai, nes dainos įrašytos ir anglų kalba, taip pat tai naujo skambesio kupini kūriniai“, - spaudos konferencijoje kalbėjo Jazzu.

Savo ruožtu aš nemanau, kad šis duetas prarado savo skambesį. Greičiau atvirkščiai – tai subrendęs albumas, tinkamas ne vien šokių aikštelės ritmams, bet ir ramiam klausymui namie ar kompanijoje. Tai brandus kolektyvo darbas, kuris, manau, sulauks pasisekimo ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

VIDEO: Leon Somov ft Jazzu - Score

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius