Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 02 01

Gerbėjai tikisi, kad „Jedward“ atvyks koncertuoti į Lietuvą (video)

Šiais laikaikais vis labiau darosi populiaru garbinti kokią nors garsenybę. Jedward išgarsėjo Britiškame „X Factor“, tada jie buvo populiarūs Anglijoje ir Airijoje. 2011 metais sudalyvavo Eurovizijos dainų konkurse ir užėmė 8 vietą, tai aukščiausia veita, kurią pasiekė Airija per pastaruosius 10 metų konkurse.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Šiais laikaikais vis labiau darosi populiaru garbinti kokią nors garsenybę. Jedward išgarsėjo Britiškame „X Factor“, tada jie buvo populiarūs Anglijoje ir Airijoje. 2011 metais sudalyvavo Eurovizijos dainų konkurse ir užėmė 8 vietą, tai aukščiausia veita, kurią pasiekė Airija per pastaruosius 10 metų konkurse.

Jedward taip pat turi daug gerbėjų Lietuvoje. Jų puslapyje „Jedward Lithuania'' yra virš 550 gerbėjų! Jis yra aktyviausias gerbėjų puslapis Lietuvoje! Praeitą savaitgalį (2012-01-29) Jedward pasirodė Estijoje, į Estiją važiavo ir 4 gerbėjai iš Lietuvos. „Tai buvo geriausia diena mano gyvenime“, - pasakoja vienas iš jų.

Lietuviai labai stengiasi duetą prisikviesti ir į Lietuvą. Kiekvieną dieną į tinklalapyje Twitter rašo „LithuaniaWantsJedward“ (liet. „Lietuva nori „Jedward“) taip bandydami atkreipti dėmesį į save, rašo koncertų planuotojams, kad pakviestų juos koncertuoti Lietuvoje. Ir tikisi, kad vieną dieną Jedward atvyks į Lietuvą.

VIDEO: Jedward @ ESTONIA, Tallinn - Saturday Night (LIVE) 29/01/2012

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius