Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 05

„G&G Sindikatas“: vasarinis repo užtaisas (nuotraukos, video)

„G&G Sindikato" vyrai į ketvirtadienį „Vasaros terasoje" vykusį koncertą subūrė neįtikėtiną minią gerbėjų ir bendraminčių. Visi buvo išvien - sausakimšoje terasoje neliko abejingų legendinės grupės muzikai.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

„G&G Sindikato" vyrai į ketvirtadienį „Vasaros terasoje" vykusį koncertą subūrė neįtikėtiną minią gerbėjų ir bendraminčių. Visi buvo išvien - sausakimšoje terasoje neliko abejingų legendinės grupės muzikai.

Gabrielius Liaudanskas-Svaras prasitarė, jog kiekvieną kartą užlipęs ant scenos ir pamatęs tiek veidų vis dar negali atsistebėti. Šimtai į orą pakeltų rankų, judėjimas vienu ritmu ir dainų, kalbančių apie tikrą gyvenimą, žodžiai kiekvieno klausytojo lūpose - ore visą vakarą tvyrojo vienybė.

Skambėjo visiems pažįstamos dainos, o kūriniu „Gatvės lyga" atlikėjai pristatė ir savo naująjį albumą tokiu pačiu pavadinimu. Pasibaigus paskutiniajai dainai, ištikimi gerbėjai žinojo - jie grįš, juk visada grįžta, todėl nepaliaujamai skandavo „pakartot". Į sceną išėjęs DJ Mamania turėjo netikėtą prašymą būtent merginoms: grupės draugas ir partneris iš Skandinavijos, grįžęs į savo šalį, pasiilgo be galo gražių lietuvaičių, todėl Mamania nusprendė nufilmuoti minią ir paprašė visų ištarti „Hi, Mike". Gerbėjos, sulaukusios tokio komplimento, tiesiog pašėlo. „Sindikatas" grįžo, ir ne su viena daina, o su eile kūrinių, per tiek metų sukauptas grupės repertuaras - neišsenkantis.

„Būk su mumis, būk su tais, kas neša tikrą ugnį savyje Kairėj krūtinės pusėj, jos neužpūsi Įkvėpk, nenumirsi, gali paliesti ją pirštais, neuždusi. Busk su mumis gatvės lyga, Pūsk su mumis gatvės lyga, Dusk su mumis gatvės lyga, Pakelk rankas, savo rankas i viršų!" Gatvės lyga

Pasimėgaujam naujausiu kūriniu, vaizdais ir laukiam rugsėjo pirmosios tikro repo užtaiso „BACK 2 SCHOOL: G&G Sindikatas & co menų fabrike „Loftas".

Reporterė Laura Bojarskytė

Nuotraukų autorius Vytautas Pilkauskas

VIDEO: „G&G Sindikatas“ – „Žaibo rykštė“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius