Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 12 17

Lietuviška mobilioji programėlė: kalėdinis atvirukas

Šiandien App Store pasirodė pirmoji lietuviška Kalėdoms skirta programėlė. Jos autoriai siūlo įprastus atvirukus keisti žaismingais suasmenintais atvirukais - galite „pavirsti" sniego seniu, žaismingu elniu, eglutės papuošalu ar kt. personažu. Pasveikinti savo artimuosius ir draugus Jūs galite tiesiai iš iPhone ekrano lietuvių kalba.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Šiandien App Store pasirodė pirmoji lietuviška Kalėdoms skirta programėlė. Jos autoriai siūlo įprastus atvirukus keisti žaismingais suasmenintais atvirukais - galite „pavirsti" sniego seniu, žaismingu elniu, eglutės papuošalu ar kt. personažu. Pasveikinti savo artimuosius ir draugus Jūs galite tiesiai iš iPhone ekrano lietuvių kalba. Jums tereikia išsirinkti labiausiai patinkantį atviruką iš pasiūlyto spektro, fotografuotis ir dalintis džiaugsmu su visais, kuriuos mylite. Tiesiai iš Jūsų telefono ekrano - į Facebook ar elektroninio pašto dėžutę. Dozė juoko garantuota.

Programėlę surasite App Store paspaudę nuorodą:  Kalėdinis atvirukas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius