-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 27

Vasario pabaigoje po Baltuoju tiltu – net dvi ypatingos šokių naktys

Metų pradžią Vilniaus naktinis klubas „Gluck“ pasitinka ne tik su šviežia garso sistema, bet ir vasarį lankytojus nustebinsiančiais išskirtiniais renginiais, kuriuose – ilgai ir...
Vasario pabaigoje po Baltuoju tiltu - net dvi ypatingos šokių naktys
Vasario pabaigoje po Baltuoju tiltu - net dvi ypatingos šokių naktys

Metų pradžią Vilniaus naktinis klubas „Gluck“ pasitinka ne tik su šviežia garso sistema, bet ir vasarį lankytojus nustebinsiančiais išskirtiniais renginiais, kuriuose – ilgai ir nekantriai laukti svečiai iš Rusijos bei Prancūzijos.

Linksmybių iki ryto ištroškusią minią vasario 22-ąją vakarėlyje „DREADBASS meets HOT“  šokdino svečias iš Rusijos – DJ HOT. Pirmuosius garsus  pradėjęs dėlioti dar 1997 metais, dabar šis atlikėjas žinomas ir laukiamas visame pasaulyje, o savo pirmojo Vidurio ir Vakarų Europos turo metu žada aplankyti ir mus. Tad turi neeilinę ir ilgai lauktą progą smarkiai švęsti: pamatyk HOT, išgirsk HOT, šok su HOT!

Lietuvos džiunglių bendruomenei tai – didžiausia pastarojo meto šventė, tad į ją susirinks ir gausi mūsų džiunglių šeima: Tony Jungle, DJane Jahstina, Babilan, Roofnech, Squadex, Socle, Jahnglist Bwoy, ir žinoma, Doctah Jahngle. Vakarėlis nusimato tikrai HOT!

Na, o vasario 28-ąją „HOOKED ON: JANN“ Jus pasitiks netašytu chicago house iš manieringų prancūziškų rankų. Hooked On komanda vasario 28 dieną svečiuose sulauks Bordo (Prancūzija) selekcininko Jann Jannik arba tiesiog Jann. Prancūzų diskžokėjas ir prodiuseris panardins į šiltus analoginių sintezatorių garsus ir energingą chicago, acid, raw house skambesį.

Nepraleisk progos atšokti vasarį – susitinkam po Baltuoju tiltu!

Daugiau informacijos www.gluck.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius