Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 22

Vilniuje skelbiamas „Flashmob'as“ prieš patyčias

Nors LMP organizuota pilietinė akcija turėjo vykti šį pirmadienį, dėja dėl prastų oro sąlygų, ji buvo atkelta vėlesniam laikui. Ir štai rytoj ( 2012.03.23 ) šis flashmob'as išvys dienos šviesą! Tad visi, kurie jaučia, kad Lietuvoje patyčių problema yra itin opi, yra kviečiami 15.45 val. prie Lietuvos vaikų ir jaunimo centro (LVJC) Vilniuje.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Nors LMP organizuota pilietinė akcija turėjo vykti šį pirmadienį, dėja dėl prastų oro sąlygų, ji buvo atkelta vėlesniam laikui. Ir štai rytoj ( 2012.03.23 ) šis flashmob'as išvys dienos šviesą!  Tad visi, kurie jaučia, kad Lietuvoje patyčių problema yra itin opi, yra kviečiami 15.45 val. prie Lietuvos vaikų ir jaunimo centro (LVJC) Vilniuje.

,,Pagrindinė flashmob’o „Šypsenėlė” užduotis – suformuoti besišypsantį veiduką iš kuo daugiau besišypsančių žmonių. Vėliau vienas žmogus sušuks „Vienas su visais!“, o kiti – „Visi su vienu!“ bei dalyviai subėgs į vieną krūvą, taip įrodydami savo vienybę, kovojant prieš patyčias. Padarę šypsenėlę gūžėsime į užbaigiamąjį renginį LVJC – pasirodys nemažai dainininkų bei šokėjėlių.Beje, visą šventę organizuoja mūsų draugai iš LMS (Lietuvos Moksleivių sąjungos)" - sako renginio kuratorius Simas Jaskutėlis.

Organizatoriai primena, kad tie, kurie negalės būti renginio metu Vilniuje, tokį patį Flashmob'ą gali pasidaryti ir savajame mieste, Nuotraukas iš įvykio siųsti el.paštais s.jaskutelis@gmail.com arba u.jakubauskaite@gmail.com. Kiekviena mokykla ar iniciatyvinė grupė, atsiuntusi vaizdo medžiagą, bus pasveikinta viešai bei gaus raštišką padėką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius