Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pašnekesių spąstai: 3 nuodingos frazės, kurias vartoja žemo emocinio intelekto žmonės ir ką jos reiškia

Atkreipkite dėmesį į šias frazes ir suprasite žmones geriau nei jie patys.
Pokalbis
Pokalbis / Harli Marten nuotr./ Unsplash nuotr.

Pasidalinsiu su jumis naudinga gudrybe, kuri man labai pasitarnavo daugelyje situacijų. Ji susijusi su gebėjimu įsiklausyti į tai, ką sako kiti žmonės, ir tokiu būdu tiksliai iššifruoti jų motyvaciją. Tiesą sakant, jūs tikriausiai dažnai geriau suprasite jų motyvus nei jie patys. Ši gudrybė susijusi su emociniu intelektu.

Iš tiesų man peršasi palyginimas su sudėtingu manevru emocinio intelekto džiudžitsu kovoje – mėginimu maksimaliai užaštrinti savo nuovokumą, kad nustatytumėte kito žmogaus emocinio intelekto lygį, o paskui panaudotumėte šias žinias savo suvokimui sustiprinti.

Suprantu, kad kol kas viskas skamba painokai. Taigi pažvelkime į praktinius pavyzdžius – kaip skamba tam tikros nuodingos frazės ir žodžiai, kuriuos linkę naudoti žmonės, turintys labai žemą emocinį intelektą. Vėliau įdėmiau išnagrinėsime šiuos pavyzdžius ir pasiaiškinsime, ką iš jų galime suprasti ir kokias išvadas padaryti bei kaip jas pritaikyti savo kasdieniame gyvenime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius