-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koronavirusas trikdo ir NASA darbą, bet ne E.Musko ambicijas. Jis užkariaus kosmosą bet kokia kaina

Kaip ir daugelis įmonių visoje šalyje, NASA nurodė didžiajai daliai savo darbuotojų per koronaviruso pandemiją likti namuose. Tačiau agentūra vis dar ketina plėtoti numatytas misijas, įskaitant „Artemis“, kuria siekiama pirmą kartą po „Apollo“ programos nuskraidinti amerikiečius į Mėnulį.
Elonas Muskas
Elonas Muskas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Neseniai surengtoje spaudos konferencijoje NASA paskelbė įmones, kurios buvo pasirinktos projektuoti sistemas, padėsiančias astronautams pasiekti Mėnulio paviršių. Viena iš tų kompanijų, „SpaceX“, būtent šiuo metu yra ypač pastebima – ne dėl įspūdingos kosminių laivų skrydžių istorijos, bet dėl ​​šios įmonės vyriausiojo vadovo elgesio pastaruoju metu.

Elonas Muskas siautėja socialiniuose tinkluose.

Jau kelias savaites Elonas Muskas siautėja socialiniuose tinkluose, kritikuodamas socialinio atsiribojimo priemones, kurios, visuomenės sveikatos pareigūnų manymu, yra būtinos norint sustabdyti koronaviruso plitimą. Atrodo, kad jo pozicija radikaliai prieštarauja agentūros, kuri ką tik sudarė su jo įmone bendradarbiavimo sutartį, politikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius