-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas yra adrenochromas ir kuo jis susijęs su pedofilija?

Kai kurių sąmokslo teorijų – taip pat ir Lietuvoje ganėtinai sparčiai šalininkus renkančios „Q Anon“ grupės – dėmesio centre atsidūrė cheminis junginys adrenochromas. Pabandykime išsiaiškinti, koks tai junginys ir kaip jis gaunamas.
Adrenochromo vartojimo scena iš filmo „Baimė ir neapykanta Las Vegase“
Adrenochromo vartojimo scena iš filmo „Baimė ir neapykanta Las Vegase“ / Stopkadras

Kas adrenochromas nėra

Pradžiai išsiaiškinkime, kaip adrenochromą nusako sąmokslo teoretikai, įskaitant lietuviškas feisbuko ir jutubo žvaigždutes, kurstančias šią temą.

Anot jų, tai yra neįtikėtinai stiprus narkotikas, kartu pasižymintis ir jaunystę išsaugančiu poveikiu (esą, būtent dėl jo kai kurios 70 metų sulaukusios Holivudo žvaigždės savo grožiu nė kiek nenusileidžia „įprastiems“ keturiasdešimtmečiams). „Q Anon“ grupės manymu, adrenochromas yra adrenalino darinys. Tačiau jeigu adrenalinas yra „normalus“ junginys, kuris organizme dažnai išsiskiria susidūrus su tam tikromis įtemptomis situacijomis, padidinančiomis žmonių kraujospūdį ir pulsą, tai adrenochromas išsiskiria žmogui patiriant neįtikėtiną, nesuvokiamą siaubą.

Ir pats kokybiškiausias adrenochromas, anot „Q Anon“, yra gaunamas iš vaikų, o kad jo būtų gaunama daug, vaikai nėra gąsdinami po vieną – jie yra laikomi narvuose kažkokiuose požemiuose (greičiausiai – priklausančiuose picerijai „Comet Ping Pong“) ir tam, kad jų organizmai prigamintų pakankamą kiekį adrenochromo, jie stebi, kaip satanistai, demokratai, Holivudo žvaigždės, klintonų pakalikai ar bet kas kitas atrinktuosius vaikus tvirkina, žudo ar netgi valgo. Ir kartu atlieka kažkokius tai satanistinius ritualus. Vėliau, esą, adrenochromas išgaunamas iš dar gyvų vaikų antinksčių, po to juos arba nužudant, arba pasiliekant vėlesniems siaubo seansams.

Kas adrenochromas yra

Adrenochromas yra iš tiesų egzistuojantis junginys. Ir tai iš tiesų yra adrenalino darinys. Tačiau tuo tikrasis, mokslinis šio junginio kilmės ir susidarymo principo panašumas su tuo, kurį skelbia sąmokslo teorijos, ir baigiasi. Su baime ir siaubu jis neturi didelių bendrybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius