Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lažybų tarpininkai: rinkimus laimės violetiniai, Neringa Venckienė pranoks Ireną Degutienę

Rinkimai į Lietuvos Seimą prikaustė pilietiškų gyventojų dėmesį, o kulminacija laukia jau sekmadienį. Prognozes ir įžvalgas apie artėjančius rinkimus pateikė daugybė politologų bei sociologų, tačiau savo nuomonę turi ir lažybų tarpininkai.
Neringa Venckienė ir Irena Degutienė
Neringa Venckienė ir Irena Degutienė / 15min.lt nuotr.

Anot didžiausios Baltijos šalyse lažybų bendrovės „Triobet“, daugiausiai balsų rinkimuose sulauks politinė partija „Drąsos kelias“, o iš karto už jų turėtų likti „Lietuvos socialdemokratų partija“. Šios dvi politinės jėgos turėtų surinkti per 50 procentų visų balsų!

Maža to, „Triobet“ bukmekeriai prognozuoja, kad „Drąsos kelio“ lyderė Neringa Venckienė vienmandatėje rinkimų apygardoje įtikinamai įveiks konservatorę ir dabartinę Seimo pirmininkę Ireną Degutienę, o kita „Drąsos kelio“ kandidatė Aurelija Stancikienė už nugaros paliks premjerą Andrių Kubilių!

Į klausimą, kodėl lažybininkai pateikė tokius kontraversiškus statymus ir pergales prognozuoja politikos naujokams, „Triobet“ lažybų bendrovės atstovas Martinas Martinsonas tikino, jog tai ne pirmas kartas, kai apklausų atlikėjų ir bukmekerių nuomonės išsiskyrė.

„Šiuo metu absoliuti dauguma statančių žmonių palaiko Neringą Venckienę ir jos partiją “Drasos kelias„. Be to, nagrinėjant istorinius įvykius, 1992-ais metais niekas nesitikėjo, kad rinkimus laimės Lietuvos demokratinė darbo partija (LDDP), o 2000-aisiais – specialistai nežadėjo amžinatilsio Algirdo Brazausko koalicijos pergalės,“ – kalbėjo lažybų bendrovės atstovas.

„Norite dar daugiau faktų? Prisiminkime, ar Rolandas Paksas buvo prezidento rinkimų favoritas, o prieš praėjusius Seimo rinkimus, ar kas nors tikėjosi tokios Arūno Valinsko partijos sėkmės? Visi išvardyti faktai kalba apie vieną – Lietuvos sociologų profesionalumas kelia didelių abejonių“.

„Triobet“ nuomone, „Socialistinio liaudies fronto“ lyderis Algirdas Paleckis vienmandatėje apygardoje įveiks (tikimybė – 68%) „Lietuvos lenkų rinkimų akcijos“ atstovą Tadeušą Andžejevskį, kauniečių akistatoje „Jaunosios Lietuvos“ lyderis Stanislovas Buškevičius pranoks (tikimybė - 60%) Vytautą Šustauską, konservatorė Agnė Bilotaitė nukaus (tikimybė – 58%) Petrą Gražulį, o liberalcentristas Arūnas Valinskas neprilygs (tikimybė - 64%) „Tvarkos ir teisingumo“ atstovui Kęstui Komskiui.

Ar bukmekerių prognozės pasitvirtins, parodys rinkimai, tačiau azartiškiems žmonėms sudarytos puikios galimybės gerokai papildyti pinigines.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius