Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepasitvirtino faktas, kad Varėnoje senolė balsavo du kartus

Varėnos policija nustatė, kad jokių pažeidimų Varėnos-Eišiškių apygardos Gudžių rinkimų apylinkės komisijos nariai, per išankstinį balsavimą apsilankę vienos garbaus amžiaus moters namuose, nepadarė, BNS pranešė apygardos pirmininkas Juozas Šilanskas.
Savivaldos rinkimai
Rinkimai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 2 Varėna Rinkimai

Pasak jo, taip buvo nutarta patikrinus Varėnos gyventojo pranešimą, kad išankstinio balsavimo metu jo motinai balsavimo komisijos nariai galėjo duoti du balsavimo pažymėjimus ir todėl senolė balsavo du kartus.  

„Išsiaiškinome – pažeidimo nėra. Policija paklausė abi puses. Jokia byla neiškelta. Ten ne balsavimo biuleteniai du buvo išduoti, o buvo atsiradusios dvi rinkėjų kortelės. Iš pradžių pasakė, kad neturi kortelės, ir ji buvo išrašyta. O paskui atsirado ta kortelės ir atsirado jos dvi“, – BNS aiškino Varėnos-Eišiškių rinkimų apygardos pirmininkas.

Pranešėjas Varėnos policijai teigė, kad pas jo senyvą motiną G.S. buvo atvykę du balsavimo komisijos, kurie davė motinai du balsavimo pažymėjimus ir motina balsavusi du kartus.

Vienmandatėje Varėnos-Eišiškių apygardoje sekmadienį yra renkamas Seimo narys. Parlamentaras renkamas vietoje Liberalų sąjūdžio atstovo Algio Kašėtos, kuris 2012 metais čia laimėjęs Seimo nario mandatą šiemet jo atsisakė išrinktas Varėnos rajono meru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius