Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Prieš antrąjį rinkimų turą – Remigijaus Šimašiaus ir Artūro Zuoko gerbėjų kovos feisbuke

Prieš antrąjį rinkimų kovos dėl sostinės mero posto turą Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) vadovo Artūro Zuoko gerbėjai bando išnaudoti visas galimybes palenkti rinkėjus į politiko pusę. Socialiniame tinkle „Facebook“ buvo įkurtas puslapis, kuriame vardijamos Liberalų sąjūdžio kandidato Remigijaus Šimašiaus „nuodėmės“. Puslapį turi ir A.Zuoko kritikai.
Artūras Zuokas ir Remigijus Šimašius
Artūras Zuokas ir Remigijus Šimašius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Puslapis „Politkorektiškumas“ atsirado vasario 25 dieną, likus savaitei iki savivaldos rinkimų. Tądien jame buvo patalpintas viaizdoklipas „Kas praskolino Vilnių?“, kuriame bandoma žiūrovą sugraudinti pasakojimu, kaip Andriaus Kubiliaus Vyriausybė praskolino Lietuvą, o kartu – ir Vilnių.

„Andrius Kubilius ir kompanija bando savo klaidas auginant Lietuvos ir Vilniaus skolas sukarti ant kitų valdžių. Retas įžūlumas ir melavimas net neraudonuojant“, – skambant dramatiškai muzikai sako balsas už kadro.

Vaizdoklipe atkartojamos sostinės mero A.Zuoko ne vienerius metus kartojamos mintys.

„Konservatoriams vadovaujant šaliai beveik dvigubai išaugo ir valstybės skola, taigi jie praskolino ir valstybę, ir savivaldybę“, – yra sakęs A.Zuokas.

Puslapis lankytojų nesužavėjo

Didžiosios dalies puslapio lankytojų klipas neįtikino, jie pradėjo šaipytis, kad šį puslapį įkūrė A.Zuokas, nes bijo viešinti tokias nesąmones savo oficialiame puslapyje.

„Mačiau kelis rusiškos propagandos video, kaip Lietuvoj naciai, Amerika Antrąjį pasaulinį sukėlė, o rusai taiką neša. Tas pats muzikinis fonas, stilius ir taip pat smegenų plovimas. Atsitiktinumas?“, – klausė vienas puslapio lankytojas.

Mačiau kelis rusiškos propagandos video, kaip Lietuvoj naciai, Amerika Antrąjį pasaulinį sukėlė, o rusai taiką neša. Tas pats muzikinis fonas, stilius ir taip pat smegenų plovimas. Atsitiktinumas?

Vėliau „Politkorektiškumo“ autoriai ėmė koncentruotis į R.Šimašių.

Puslapis įkėlė nuorodą į jį kritikuojantį  2010 metais parašytą straipsnį, kuriame politikas siūlė pradėti diskutuoti apie homoseksualų partnerystės įteisinimą.

Taip pat publikavo reklaminio stendo, kuris kviečia nemokamai apsilankyti liberalo Vidmanto Martikonio akmens skultūrų parke, nuotraukas ir tai pavadino balsų pirkimu.

Tiesa, puslapis didelio palaikymo nesulaukė, jis turi vos 356 gerbėjus.

Nesnaudžia ir A.Zuoko kritikai. Tiesa, jį pašiepiantis „Meras Zekas“ pavadintas puslapis buvo įkurtas ne prieš rinkimus, o 2013 metais.

Jame dalijamasi merą pašiepiančiais paveikslėliais, juokaujama apie A.Zuoko veiklą ir poelgius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius