Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rinkimai Druskininkuose: dėl Viliaus Semeškos šmeižto pradėtas ikiteisminis tyrimas

Druskininkų policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl konservatorių kandidato į vietos merus 42 metų Viliaus Semeškos šmeižto. Pasak policijos komisariato viršininko Vidmanto Kondrackio, baudžiamoji byla iškelta gavus nukentėjusiojo V.Semeškos skundą.
Vilius Semeška
Vilius Semeška / Asmeninio albumo nuotr

„Vasario 21 dieną, apie 17 val., socialiniame tinklapyje „Facebook“, anoniminiame profilyje „Druskininkų konservatoriai“, nukentėjusysis aptiko viešai paskelbtą ir išplatintą apie jį ir jo šeimą šmeižiančią, įžeidžiančią, tikrovės neatitinkančią informaciją“, – sako V.Kondrackis.

Minėtame puslapyje patalpintas vadinamasis draugų pasakojimas apie V.Semešką yra iki šiol. Anonimai atidži išnagrinėjo V.Semeškos biografiją ir vardija jo nuodėmes nuo pat vaikystės iki dabar. V.Semeška vadinamas skundiku, bandomas susieti ne tik su KLGB, bet ir Vokietijos specialiosiomis tarnybomis, abejojama jo morale.

V.Semeška 15min.lt teigė, kad tai – ne pirmas išpuolis prieš jį kaip kandidatą.

„Prieš pusmetį, vos prasidėjus rinkiminei kampanijai, šalies teisėsaugos struktūros – nuo prokurorų iki Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos – gavo anoniminius skundus, kuriuos irgi pasirašė vadinamieji Druskininkų konservatoriai. Ten buvau kaltinamas įvairiomis ekonominėmis aferomis, finansiniais nusikaltimais. Jokio rezultato skundikai nepasiekė – nepasitvirtinus informacijai, net nebuvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vėliau, vasario pirmomis dienomis, kai aš susitikime su rinkėjais pristatinėjau savo rinkimų programą, į mano namus Gailiūnuose atvyko nenustatytas nepažįstamas vyriškis, kuris mano ką tik pagimdžiusiai žmonai įteikė rožių puokštę bei voką su laišku. Laiško turinys buvo panašus kaip dabar paskelbtas.

Ką noriu pasakyti? Kad už viso to kyšo dabartinės Druskininkų savivaldybės valdžios ir jos vadovų ausys. Pažiūrėkite, kas pasidalino minėto profilio įrašu? Ogi Druskininkų mero sesuo ir čia išrinktos Seimo narės sūnėnas!“ – piktinosi konservatorių kandidatas į merus.

Pasak Druskininkų PK viršininko V.Kondrackio, kol kas nenustatytas asmuo ar asmenys, kurie patalpino V.Semešką šmeižiančią ir įžeidžiančią informaciją internete.

Rinkimai į savivaldybių tarybas Lietuvoje vyks šį sekmadienį, kovo 1 dieną. Druskininkuose į vietos savivaldybės merus kandidatuoja konservatorius V.Semeška, liberalas Valdas Trinkūnas,  „tvarkietis“ Donatas Mizaras, Darbo partijai atstovaujantis Renaldas Maziukas ir dabartinis Druskininkų savivaldybės meras socialdemokratas Ričardas Malinauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius