Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Užkandėlė su mocarela

200 g šviežios mocarelos, 4 pomidorai, 2 prinokę avokadai, džiovintų bazilikų, šaukštelis citrinų sulčių. Padažui: 2 šaukšteliai „Pesto“ padažo su bazilikais, šaukštelis balzaminio acto, 3 šaukštai vynuogių kauliukų aliejaus, šaukštelis citrinų sulčių, 2 skiltelės česnakų, šaukštas kapotų žalumų, žiupsnelis cukraus, pagal skonį druskos.
Užkandėlė su mocarela
Užkandėlė su mocarela / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Pomidorai Mocarela

Mocarelą išimkite iš sūrymo, nuvarvinkite, supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais ir paskleiskite lėkštėje.
Pomidorus nuplaukite, supjaustykite griežinėliais ir išdėliokite šalia mocarelos.

Avokadus nulupkite, kauliuką išimkite, tada supjaustykite skiltelėmis, apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų, išdėliokite ant pomidorų ir mocarelos griežinėlių. Dar pagardinkite džiovintais bazilikais.

Paruoškite padažą: česnakus nulupkite, susmulkinkite ir suberkite į plakimo indą. Tada suberkite žalumynus, sukrėskite  „Pesto“ padažą, suberkite cukrų, kapotus žalumynus, supilkite balzaminį actą, aliejų, citrinų sultis.

Padažą išplakite elektriniu plakikliu iki vientisos masės. Dar15 min. palikite pastovėti, kad susimaišytų skoniai, ir užpilkite ant užkandėlės.

Tiekite su kapotomis petražolėmis ir sausoje keptuvėje skurdinta baltos duonos riekele.
2 asmenims. Pagaminsite per 25 min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius