Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Adrenalino ištroškusius autosporto gerbėjus Marijampolės kroso trasoje vėl suburs „Weekend Grand Race“

Šeštadienį, liepos 6-ą dieną Marijampolės autokroso trasoje vėl skambės automobilių variklių gaudesys. Čia organizuojamos jau antrosios „Weekend Grand Race“ varžybos.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Miglės Pakarskaitės nuotr.

Birželio mėnesį debiutavusi „Weekend Grand Race“ varžybų serija kaip mat sulaukė populiarumo ir gerų atsiliepimų iš dalyvių. Nors analogiško formato varžybų Lietuvoje yra nemažai, tačiau būtent „Weekend Grand Race“ pasižymi dviem aspektais.

Pirma – lenktynės čia vyksta autokroso trasoje, kurioje dalyvių laukia žvyro danga. Antra – varžybose dirba kompetetingi ir licencijuoti teisėjai, gebantys paaiškinti savo sprendimus.

Miglės Pakarskaitės nuotr./Varžybų akimirka
Miglės Pakarskaitės nuotr./Varžybų akimirka

„Kai tik pasirodė pirmųjų „Weekend Grand Race“ varžybų skelbimas, nusprendėme čia sudalyvauti. Iki tol buvome dalyvavę kitose panašiose varžybose, bet nusivylėme organizatoriais bei teisėjais, negebančiais pagrįsti savo sprendimų ir nepriimančiais kritikos.

„Weekend Grand Race“ pirmose varžybose viskas buvo išties puiku. Nors nepavyko laimėti, bet bandysime iš naujo“, – sakė varžybų dalyvis Jonas.

Miglės Pakarskaitės nuotr./Varžybų akimirka
Miglės Pakarskaitės nuotr./Varžybų akimirka

„Weekend Grand Race“ tai komandinės automobilių lenktynės. Jose varžosi ekipos, sudarytos iš vyrų ir moterų. Automobiliai čia skirstomi į klases, o dalyviai galiausiai stoja į kovą dėl pagrindinio prizo – 555 eurų mainais į automobilį, atvedusį komandą į pergalę.

Varžybas Marijampolės autokroso trasoje organizuoja ASK „Vilkaviškio greitis“. Daugiau informacijos apie renginį rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius