-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 24

Aiškėja Dakaro lietuvių pajėgos: kas jau patvirtino dalyvavimą, o kas tebeieško sprendimų?

Praėjusiame Dakaro ralio maratone lietuvių pajėgos buvo rekordinės. Mūsų šalies spalvas Saudo Arabijos smėlynuose šių metų pradžioje gynė net dešimt lietuviškų ekipų. Iki 2023-iųjų Dakaro ralio likus jau mažiau nei pusei metų pamažu aiškėja ir būsimų varžybų dalyvių iš Lietuvos paveikslas.
Dakaro dėlionė
E.Gelažninkienė, V.Žala, LKancius, A.Juknevičius, B.Vanagas, G.Petrus / 15min koliažas

15min GAZAS nusprendė apie būsimų Dakaro ralio varžybų planus pasikalbėti su praėjusiais ar dar ankstesniais metais čia startavusiais lietuviais.

Taip pat apie ketinimus pasiteiravome būsimų šio maratono naujokų, kurie kiek anksčiau yra deklaravę, jog būtent 2023-iaisiais ketina šturmuoti Saudo Arabijos smėlynus: Benedikto Vanago, Vaidoto Žalos, Antano Juknevičiaus, Edvino Juškausko, Ginto Petraus, Roko Baciuškos, Tomo Jančio, Arūno Gelažninko, Tomo Mickaus, Egidijaus Valeišos, Valdo Valiukevičiaus, Vaidoto Paškevičiaus, Laisvydo Kanciaus ir kitų.

Kupina Dakaro naujienų savaitė

Šią savaitę driokstelėjo žinia iš giedro dangaus: ASO – Dakaro ralio organizatoriai – 2023 metais neleis startuoti Antanui Kanopkinui ir Adomui Gančieriui. Šie keturratininkai atstovauja „CFMOTO Thunder Racing Team“ ir apie dalyvavimą Dakare jau buvo paskelbę iš anksto.

Automobilių kategorija

Vaidotas Žala

Vaidotas Žala didelį komandos pristatymą planuoja ketvirtadienį. Jo metu parodys ir savo naująjį automobilį, kuriuo startuos Saudo Arabijoje 2022 m. gruodžio 31 d. Vaidotas Žala patvirtino, kad jis artėjančiame Dakare tikrai startuos ir tam jau yra surinkęs reikiamo dydžio biudžetą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius